0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bo wolę zapłacić za stracony statek(i) niż aktualizację klona.Zarabianie w EvE jest najprzyjemniejszą częścią gry. (i nie, nie będę spienięrzał plexów)
A potem się taki dziwi że plexy już nie kosztują 200mln tylko 800.
Czemu się dziwisz?
Eve to jest "drugie życie" - SokoleOkoco to qrwa, latający fragment gejta? - Karas o Xian Yue
Niestety smutna prawda, że cena plexa rośnie w tak ekspresowym tempie.Wczoraj kupowałem 4 plexy i wydałem tyle pienionszkuf, że dramaciks.Jak to jest z plexami w eve?cena GTC ciągle na stałej pozycji prawda?
Ale kozak będzie. Już widzę to zatrzęsienie filmików na YT. Ciekaw czy będzie podatny na falcony w tym swoim ostatnim modzie.
Zabawka bedzie ciekawa w wiekszych flotach do rozwalania cepow oraz bomberow na snipe.
Akurat mi podoba się ta zmiana. Nie będzie strachu latać dla funu po taniości paprochami w obawie o wdupienie klona wartego więcej niż ship. To nie jakaś rewolucyjna zmiana, ale na plus.
to raczej nigdy nie było problemem,problemem byli ,są i będą goście z implantami wartymi po 1b+ ,którzy nigdzie nie polecą bo przecież mogą stracić poda z implantami. Więc zmiana żadna bo ci co latali i tak by latali for fun, a goście którzy kolekcjonują implanty i tak nigdzie się nie ruszą.
Z tego co pisał Siri Irme wynika, że jajka będą i tak ginąć jedynie nie będzie się traciło sp gdy klon będzie za mały.Tak więc co ma pojemność klona do impli w nim zamontowanych?
Protip: Use Jump Clones, Luke.
Powiedz to gościom z WH,to raz a po drugie po skoku masz karę.ale dzięki za tip.
Jajka będą ginąć, ale nie będziesz musiał płacić za podbijanie pojemności z powrotem do poziomu odpowiadającego ilości SP.
jemu pewnie chodzi o 24h delay na powrut do drogo zadrutowanego klona. Przecież nie bedzie taki typ wyskakiwał ze swojego full crystal set'a do racenia po to aby przez godzine polatać we flocie a potem przez 23h cierpiec bez crystali. nie?