Eve Online > NoobGarten

Multitasking ?

<< < (4/5) > >>

F0SQ4SHI:
Dooooobra, dzięki. Sądziłem, że branża industry to pełen etat 24/7. Troszkę się zmienia mój pogląd co do bycia industry focused only  ???

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 04, 2014, 15:13:01 ---Czy ja wiem.. bloby przyjmują jak leci. Zanim dojdziesz skillami do poziomu akceptowanych przez organizacje skupione włącznie na PvP, to tych organizacji już nie będzie (przy obecnym stanie rzeczy w grze).

--- Koniec cytatu ---

Przesada. Imo żeby dobrze latać trzeba umieć doceniać skille które się wbija. Potrwa to około roku zanim będzie mógł latać efektywnie hacem, ale przez ten czas nauczy się wszystkiego co wiedzieć musi latając cruserem t1 i wszelkiej maści fretkami t1/t2. Jest to hard mode, ale to najskuteczniejsza metoda. Wolałbym ogarniającego gościa z gównianymi skillami i w słabym statku (bo wiem, że sobie poradzi), niż jakiegoś wanna be pvpera z super kontem i nieprzystającymi umiejętnościami (i pytać co chwila: "co straciliśmy?").

Xeovar:

--- Cytat: F0SQ4SHI w Sierpnia 04, 2014, 15:46:04 ---Dooooobra, dzięki. Sądziłem, że branża industry to pełen etat 24/7. Troszkę się zmienia mój pogląd co do bycia industry focused only  ???

--- Koniec cytatu ---

Nie daj się zmylić mainstreamowym pvperom.
Inudstry jest tak złożone że można by tutaj siedzieć 24h/7 i mieć za mało czasu. Wszystko zależy od skali przedsięwzięcia :D A można mieć i duże i baaaaaaardzo skomplikowane.

Jak lubisz industry to masz kontentu na lata bez zestrzelenia jednego krzyzyka (pve) czy kwadracika (pvp).

MuadDib:
F0SQ4SHI sugeruje również abyś zanim cokolwiek zaczniesz skilować, zapytaj jakiegoś doświadczonego gracza  albo duuużo poczytaj. Naprawdę głupio za kilka miesięcy stwierdzić, że jednak kupę czasu straciłeś skilując coś co kompletnie do niczego się nie nadaje:)
Empiryzm górą:)

Isengrim:

--- Cytat: Xeovar w Sierpnia 04, 2014, 16:02:29 ---Nie daj się zmylić mainstreamowym pvperom.
Inudstry jest tak złożone że można by tutaj siedzieć 24h/7 i mieć za mało czasu. Wszystko zależy od skali przedsięwzięcia :D A można mieć i duże i baaaaaaardzo skomplikowane.

Jak lubisz industry to masz kontentu na lata bez zestrzelenia jednego krzyzyka (pve) czy kwadracika (pvp).

--- Koniec cytatu ---

No tak, ale takie full scale Industry to już nie jednego czy dwóch, ale z 7 kont wymaga. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej