Eve Online > NoobGarten
Multitasking ?
Anthar:
--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 04, 2014, 10:22:22 ---Dwie postacie są jak najbardziej optymalne :)
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie na 2 roznych kontach.
Isengrim:
Każdy ma swoje preferencje, zależy co chcesz w grze robić. Jeśli chcesz dołączyć do jakiejś większej organizacji w nullsecu albo lowsecu, to dwie postaci to minimum tak jak koledzy piszą, przy czym jeśli jesteś w stanie zainwestować trochę kasy, to alta pod capitale po prostu polecam kupić, wyskillowanie takiej postaci żeby nadawała się do czegokolwiek to jednak trochę czasu zajmuje. Rozumiem, że Twój main to podstać industrialna (jak chcesz tworzyć alta pod PVP/PVE)? Z industriala prędko nic innego nie zrobisz niestety, więc jeśli chcesz rozwijać na drugim koncie alta do własnie PvP/PvE to na razie daruj sobie capitale i porządnie rozwiń tę postać.
F0SQ4SHI:
Tak, interesuje mnie ostatecznie nullsec. Main'em chcę się skupić w szeroko pojętym industry. Natomiast dzięki waszym wskazówkom planuję stworzyć alta do PvP/PvE.
Jeżeli chodzi o kupowanie postaci czy konta to raczej wykluczam takie możliwości. Uważam się za gracza casual'owego z tendencją do zarywania nocek, ale nie jest moim celem "wygrać" tej gry bądź przejść w tryb "pay to win".
--- Cytat: Cors w Sierpnia 04, 2014, 09:10:46 ---Będziesz dobry... za 5 lat 8)
--- Koniec cytatu ---
A gdybym właśnie się uparł i stwierdził, że jednak nie chcę altów i postanawiam przypakować swojego maina to w oczach nullsec'owych korpów z marszu jestem eliminowany ?
SokoleOko:
--- Cytat: F0SQ4SHI w Sierpnia 04, 2014, 15:06:21 ---A gdybym właśnie się uparł i stwierdził, że jednak nie chcę altów i postanawiam przypakować swojego maina to w oczach nullsec'owych korpów z marszu jestem eliminowany ?
--- Koniec cytatu ---
Czy ja wiem.. bloby przyjmują jak leci. Zanim dojdziesz skillami do poziomu akceptowanych przez organizacje skupione włącznie na PvP, to tych organizacji już nie będzie (przy obecnym stanie rzeczy w grze).
Isengrim:
Oj Sokole, już nie bądź taki optymistyczny. :) Nie każde PvP to "Twoje" PvP.
Tylko z kolei jeśli chcesz faktycznie latać na PvP, to zacznij traktować tego "alta" jako maina, bo industry może i wymaga czasu oraz skilli, ale na dłuższą metę tylko tacy buddyści jak nasz admin Doom są w stanie wytrzymać więcej czasu niż pół godziny dziennie ustawiając suwaki i kolejki tylko dla samej przyjemności ich ustawiania. Większość znanych mi ludzi traktuje industry jako sposób pozyskiwania kasy/sprzętu na PvP, więc siłą rzeczy istotność obu postaci się w takiej percepcji zmienia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej