0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ale, ale, ale... całe polish community lubiło się tylko na czas zlotu środowego.Teraz to już czar prysł, znów do siebie strzelamy i możemy nadal spokojnie się nienawidzić
to po pierwsze a poza tym czy przypadkiem nie jest tak że eve to eve a RL to RL przenoszenie RL tam jest bez sensu a wiele osób powie Ci że równiez szkodliwe jeśli chcesz upamiętnić powstanie zrób to w RL skrzyknij ludzi ale nie mieszaj do tego gry ...
Co roku 10 kwietnia rozbijam Thoraxa o monument w Amarr, honorując pamięć poległych bohaterów-patriotów.
Ja osobiście mam to w dupie bo każdy kosmos to miejsce które reprezentujemy jako rasa a nie sztuczne byty typu Państwo.
Jak zwykle ciagle to samo.Ktos rzuci pomyslem niewazne czy oryginalnym czy nie reszta "ciupa"Generalnie pomysl jak kazdy inny.Skoro znajda sie ludzie chetni cos takiego zrobic chwała im za to( w dzisiejszych czasach trzeba propagowac wartosci ktore odchodza do lamusa)Jezeli nie trudno,nikt nikogo nie zmusza.Nie sugerujcie ze wirtualny swiat jest tylko do grania....mieszkaja w Nim realni ludziea moca tej gry jest wlasnie to iz mozna tam robic wiele niesztampowych rzeczy.Rzekłem.
A ja uważam że takie coś to po prostu profanacja. Równie dobrze można się oświadczać na fejsie.
Najlepsze jest to, że masz prawo tak uważać.Mało tego możesz bez jakichkolwiek konsekwencji o tym pisać umożliwiając ogółowi poznanie Twojego zdania.Nie ograniczaj go innym.
Mało tego możesz bez jakichkolwiek konsekwencji o tym pisać umożliwiając ogółowi poznanie Twojego zdania.
Dobra PAX Panowie (mam nadzieje ze tym razem nikt nie zarzuci mi bledow interpunkcyjnych;)
Przed "że" stawiamy przecinek
Ziomeczki, wyczytałam takie coś: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/enemy-front-zatrzyma-sie-o-godzinie-w-gracze-beda-mogli-oddac-hold-powstancom-wideoI pytanie z mojej strony - może (np. czysto noobowa, na świeżych altach nawet) flotka w hołdzie? Polska Walcząca z containerów? Cokolwiek?Dyskusje o zasadności Powstania jako takiego możecie sobie darować...
Organizuj, "pytanie" nie ma sensu Jak masz wystarczająco siły woli to do dzieła.Nie spodziewaj się że ktoś zrobi cokolwiek ^^ najwyżej ktoś pomorze.
Pomorze sie pisze z wielkiej litery