Tak mam podstawy, gdyż pamiętam Cię jako pogodnego człowieka, a nie gbura i chama który od jakiegoś czasu strasznie na siłe stara się być tak elitarny jak ta gra w którą TY grasz i masz za wysokie o niej mniemanie
Elitarność EvE zabija EvE. Z elitarności tej gry wyleczyłem się dawno temu i w tym temacie znaczenie ma żadne. Mi kompletnie nie chodzi o to czy gra A jest lepsza od gry B.
Ja szydzę z ludzkiej głupoty.
Ja też. W tym wątku moim zdaniem wynika ona z niebezpiecznie niezdrowego poziomu jarania się pikselowymi świecącymi postaciami. 1 z 10, chyba ostatni z wartościowych teleturniejów profanowany wiedzą historyczną o wirtualnym świecie jakiejś gry komputerowej? Pompatyczny i ociekający zajebistością film promo na miarę spotu rekrutacyjnego Legii Cudzoziemskiej?
Wątki rekrutacyjne korporacji pve jebie się tu bezlitośnie za błachostki. Bo to nubowskie, bo to bydło i inhumans, a jak 16letni chłop zamiast zarywać wieczorami panny pisze o cnotach strażników w grze mmo, to ja jestem gburem i chamem że się z tego nabijam? Świat stanął na głowie.
Gwarantuję Ci, że jeśli pojawi się na centrali wątek rekrutacyjny lore corpa z treścią takiej jakości, to przełamię tą niechęć do nabijania się z elitarnej gry jaką jest EvE i też dam wyraz swojej opinii. Bo uważam, że to śmieszne, i będę się z tego śmiał tak długo, jak d00m nie rzuci we mnie młotkiem bana.
Edit: jak dziś wieczorem żona krzyknie że robimy kolację to odpowiem, że jestem kapitanem statku kosmicznego, trochę szacunku do stopnia i won z mostka!
Ale to jeszcze nic, jak podejdzie do mnie w trakcie grania w wiedźmina to pewnie ubiję poczwarę. A co!
Mój dystans jest doskonały, temat o innej grze gdzie koleś robi sobie jakieś tam aktualizacje od czasu do czasu a Wy robicie syf. Skoro chce i ma prawo to czemu Was tak boli eliterny penis eve online?
Wiesz, do tej pory dział "Inne gry" służył:
- wymianie informacji o nowościach w świecie gier,
- dyskusjom o technicznych aspektach tego w co zagrywają się tu ludzie z EvE,
- poradom i opiniom (np. WT czy WOT)
W tym wątku nie pojawiło się nic z wyżej wymienionych. Nie dotyczy gry jaką jest GW2. Jest tylko jednostronna rekrutacja w tandetnej postaci (bo z takim spamem nie spotkałem się w żadnym wątku rekrutacyjnym corpa EvE).