Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
[CHUJI] Grupa Operacyjna ZLY CHUJI (czyt. ZŁY CHUDŻI) - Emeryt PVP - Rekrutacja
GlassCutter:
Chciałbym poznać tytana intelektu który wymyślił żeby wziąć do floty kilka bazyli i zrobić z nich biada scimitary, totalnie olewając bonus do cap transmitterów.
WhiteCat:
--- Cytat: FITTIpalti w Wrzesień 25, 2015, 11:15:17 ---Czemu nie wyciskają maxa co się da z szipa a zakładają na bazyla działko...
--- Koniec cytatu ---
Bazyl c0ven issue?
Z tego to pamiętam to w zamierzchłych czasach na scimkach w c0venie dość popularne było montowanie whore działka :D
GlassCutter:
--- Cytat: WhiteCat w Wrzesień 25, 2015, 17:07:55 ---Bazyl c0ven issue?
Z tego to pamiętam to w zamierzchłych czasach na scimkach w c0venie dość popularne było montowanie whore działka :D
--- Koniec cytatu ---
Kocie odwracaj kota ogonem, nikt tu nie pyta o kowen :P
Isengrim:
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 25, 2015, 18:06:29 ---Kocie odwracaj kota ogonem, nikt tu nie pyta o kowen :P
--- Koniec cytatu ---
Also, montowanie whore-działka na Scimku jest głupie, ale nie powoduje że ten statek staje się tak kompletnie bezużyteczny, jak Bazyl z whore-działkiem. ;)
Qlko1:
--- Cytat: Isengrim w Wrzesień 28, 2015, 12:58:50 ---Also, montowanie whore-działka na Scimku jest głupie, ale nie powoduje że ten statek staje się tak kompletnie bezużyteczny, jak Bazyl z whore-działkiem. ;)
--- Koniec cytatu ---
Czy ja wiem czy takie głupie? Latając pvp w Unseen Nomads głównie jako pilot logi na KB nie byłem widoczny na połowie bitek. A potem chcesz dołączyć do jakiegoś corpa pvp i słyszysz: "ale Ciebie w ogóle na killboardach nie ma".
Na scimku whore działko krzywdy wielkiej nie robi, ale na bazylu to już ekstrawagancja.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej