Widzisz na moją opinię o covenie wpływają ludzie tacy jak ty. Ja mogę się nie zgadzać w wielu sprawach z drugim covenowym kotem udzielającym się w tym topicu. Ale w przeciwieństwie do ciebie nie robi z siebie przeintelektualizowanego millorda.
No widzisz, a na moja opinie o Twoim aliansie to co piszesz nie wplywa w zaden sposob. Po prostu wiem, ze w kazdym sojuszu sa osoby, ktore tworza content i organizuja zabawe innym, oraz rozne trolle/glupki ktore biegaja po forach z dzida na wierzchu i najwiecej krzycza - oni tez sa potrzebni do wciskania F1. Jezeli masz sie dzieki temu poczuc lepiej, mozemy sie umowic, ze coven jest petem Rosjan/Mittaniego, kupil Esoterie/Paragon a teraz jej nie bronil, sa tam tylko gracze ktorzy nie mowia po angielsku/poczatkujacy, handlujemy iskami na Allegro, tytany probowalismy ukrasc sobie sami i co tylko chcesz. Nawet, ze nie jestescie w koalicji z PL a tylko siedza z wami na jabberze/TS i wpadaja na opy. Serio, jezeli ma to az takie znaczenie, moge to dla Ciebie zrobic i przyznac ci racje. Lepiej?