Ja tylko zauważam, że latasz w tak samo wymagających flotach jak my i reszta 0.0. Twój brak wiedzy lub ignorancja nie pozwala Ci tego zauważyć. Mam nadzieję, że znajdziesz jakiś przykład i go tu zapostujesz, bo jak na razie to Twoja teoria opiera się na argumencie "bo tak". Ciężko Cię traktować poważnie, bo jak na razie zasłaniasz się jakimś no-name charem z NPC corpa.
Wyśmiewasz to, że farmimy Waszego sova jak Sanshe? W sumie trafne porównanie
No-name chara mam takiego bo takiego mi przyjelo na poczatku i nie chcialo mi sie zmieniac bo nie uwazam ze to ma jakies znaczenie. Jak cos to moj main to Kinwhakkl, ale nie wiem po co ci to? chcesz napisac do mnie czy cos ?
A to ze widze roznice miedzy doktrynami wynika z doswiadczenia, bo latalem wiekszoscia uzywanych doktryn i wiem mniej wiecej na czym polegaja. Roznica miedzy tempestami a armorowymi ishtarami jest ogromna, szczegolnie jesli musisz walczyc z przewazajaca flota , to kazdy damp na wlasciwym logistyku, distrupt na dpsie, neuty , tackle i orbitowanie wlasnego celu i jednoczesne ogarnianie overwiew, gdzie jest wlasna flota, gdzie logistyki przeciwnika gdzie dps itp ma ogromne znaczenie i swiadczy o wygranej lub przegranej.
W tempestach robisz align, i wciskasz f1 kiedy fc powie, i wolasz o repki jak trzeba. Jesli
nie rozumiesz roznicy to kto tu jest ignorantem ? Ale latajac tylko i wylacznie w jednym typie floty takich rzeczy sie nie widzi.