Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
[BU FU] Karas:
--- Cytat: Mamut w Maja 06, 2014, 12:45:48 ---A może poprostu mają wyjebane na takich retardów jak Ty ? :)
--- Koniec cytatu ---
hehe, zdajesz sie tylko potwierdzac moja teorie.
widze, ze trauma jeszcze nie minela, co potwierdza ostatni wpis do dziennika pokladowego https://zkillboard.com/kill/32193443/
jest takie powiedzenie, o stolach i nozycach... jakos tak
pozdr
[WILD5] Sheridan Philips:
Tak ja powiedział Karaś - nie chodzi mi o racenie. Jeżeli będę potrzebował isków, wrzucę alta do rentierskiego korpa i sobie zarobie. No problem. Ale jeżeli większość prób poskubania lokalsów kończy się dropem? Cholera, rozumiem wrzucić coś na tłuściutką raciarkę wypełnioną deadspace'em, ale bawić się w dropy na nano crap? Chyba po prostu niektórzy za długo grają w Eve, i nic poza wygodnym PvP z gatunku 'Jump to' nie widzą.
Goomich:
--- Cytat: Koszyk w Maja 05, 2014, 18:18:37 ---Z uporem maniaka drazycie ten sam temat.
--- Koniec cytatu ---
Srsly. Jak CCP miałoby osiągnąć hasło:
gdyby na serwie było więcej niż dwa bloki?
Jabolex:
--- Cytat: Cors w Maja 06, 2014, 12:52:39 ---Raca żeby miec iski, zeby kupic lepsza raciarke zeby miec wiecej isk, zeby kupic jeszcze lepsza raciarke dla wiekszej ilosci isków ktora pozwoli kupic 2 i 3 konto z raciarka.
Po to żeby zebrać zestaw zapasowych raciarek w razie jakby retard Karaś na którego maja wyjebane wpadnie zepsuć im zabawe.
Potem gromadza big numbers na wallecie. A potem puszczają plexy na allegro.
Sounds like fun, srlsy.
Nie prościej znaleść prace?
--- Koniec cytatu ---
Piszesz o sobie?!
Hm, a może ktoś raci aby odstresować się po pracy?
Adrenalinki w pracy mam pod dostatkiem i monotonne bicie krzyżyków jest uspokajające... ;)
Nie musze pokazywać w grze jaki to ze mnie pro...
A to że lubi się klimaty SF to chyba nie jest twój problem?
Mamut:
--- Cytat: KoMic w Maja 06, 2014, 13:08:55 ---hehe, zdajesz sie tylko potwierdzac moja teorie.
widze, ze trauma jeszcze nie minela, co potwierdza ostatni wpis do dziennika pokladowego https://zkillboard.com/kill/32193443/
jest takie powiedzenie, o stolach i nozycach... jakos tak
pozdr
--- Koniec cytatu ---
lol - jaka trauma :] ishtar się zwraca w 3h totalnej afk farmy ? :) pisałem o tym wczesniej , w innym topicu - afk farma to wyraz tego jak bardzo mam to gdzieś że strace statek przez takie stworzenia jak Ty :) Dla mnie czerwony wpis na KB jest czerwonym wpisem na KB - dla Ciebie jest jakimś wyznacznikiem - to mniej więcej obrazuje jak bardzo jesteś zakompleksiony :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej