Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (47/134) > >>

[BU FU] Karas:
Jabolex, odczytales to jak chciales odczytac.
Ja wyraznie widze, ze Sheridan smuci sie, ze nie ma sie z kim sie napier... i tyle. a nie czytanie poezji przy herbatce i rozkminki o pieknie robienia anomalek.
retardzi w raciarkach zawsze sie znajda... bo sa retardami, ale ile mozna uganiac sie za uposledzonymi.

Jabolex:

--- Cytat: KoMic w Maja 06, 2014, 09:39:08 ---Jabolex, odczytales to jak chciales odczytac.
Ja wyraznie widze, ze Sheridan smuci sie, ze nie ma sie z kim sie napier... i tyle. a nie czytanie poezji przy herbatce i rozkminki o pieknie robienia anomalek.
retardzi w raciarkach zawsze sie znajda... bo sa retardami, ale ile mozna uganiac sie za uposledzonymi.

--- Koniec cytatu ---

A to przepraszam.

Mamut:

--- Cytat: KoMic w Maja 06, 2014, 09:39:08 ---Jabolex, odczytales to jak chciales odczytac.

--- Koniec cytatu ---

A może poprostu mają wyjebane na takich retardów jak Ty ? :)

Coritsikaela Enth:

--- Cytat: Mamut w Maja 06, 2014, 12:45:48 ---A może poprostu mają wyjebane na takich retardów jak Ty ? :)

--- Koniec cytatu ---

Raca żeby miec iski, zeby kupic lepsza raciarke zeby miec wiecej isk, zeby kupic jeszcze lepsza raciarke dla wiekszej ilosci isków ktora pozwoli kupic 2 i 3 konto z raciarka.
Po to żeby zebrać zestaw zapasowych raciarek w razie jakby retard Karaś na którego maja wyjebane wpadnie zepsuć im zabawe.
Potem gromadza big numbers na wallecie. A potem puszczają plexy na allegro.

Sounds like fun, srlsy. 
Nie prościej znaleść prace?

Mamut:

--- Cytat: Cors w Maja 06, 2014, 12:52:39 ---Raca żeby miec iski, zeby kupic lepsza raciarke zeby miec wiecej isk, zeby kupic jeszcze lepsza raciarke dla wiekszej ilosci isków ktora pozwoli kupic 2 i 3 konto z raciarka.
Po to żeby zebrać zestaw zapasowych raciarek w razie jakby retard Karaś na którego maja wyjebane wpadnie zepsuć im zabawe.
Potem gromadza big numbers na wallecie. A potem puszczają plexy na allegro.

Sounds like fun, srlsy. 
Nie prościej znaleść prace?

--- Koniec cytatu ---

Podsumuje to wielkim LOL :)  Dociera do Ciebie że to piaskownica , i skoro nie chce się z Tobą bawić to za wielkiego pana nie będe ? :) To że tobie to niszczy gre , trudno - dla mnie większy fun :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej