0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pamiętacie Galente najt, Caldari najt czy inne takie inicjatywy ?Co byście powiedzieli na Polisz najt ?Bez podtekstów i reklamy wspólny gang 1 może więcej z 1 lub kilkoma Co FC Hmm ?
Eve to jest "drugie życie" - SokoleOkoco to qrwa, latający fragment gejta? - Karas o Xian Yue
wspólny gang 1 może więcej z 1 lub kilkoma Co FC Hmm ?
PGN to impreza firmowana przez Col'a jesli chcecie lecieć pod taka nazwą chociaż zapytajcie go o zgodę czy nie ma nic przeciwko
Wczoraj na pierwszy timer stacji przyleciało jakieś 600 CFC, na nasze 100 luda. Niewiele.
Najs... ale chyba powinien być skierowany w stronę Fade, bo - last time I've checked - trzymaliśmy tego fiuta w dupie SMA. Czy coś się zmieniło przez weekend, kiedy mnie nie było?
<Trol mode on>Czyli mam rozumieć, że Tri jest gejowskim zgrupowaniem ludzi? Szuka jedynie odpowiedniego miejsca gdzie wsadzić ten swój przysłowiowy "ogon"?<Trol mode off>
OBRAZEKZapraszamy
Bez podtekstów i reklamy wspólny gang 1 może więcej z 1 lub kilkoma Co FC Hmm ?
Wyznaczy się trasę przez provi i po problemie. Koniec końców w przeciwieństwie do innych regionów kilka rzeczy jest tam pewne. Będzie bitka i nie dostanie się slow catami po twarzy jak w całej reszcie dzisiejszego 0.0.
Żałosne jest eve obecnie. Najbardziej wyśmiewane provi jest w sumie jedynym miejscem gdzie człowiek jest pewien że dostanie bitke.
Tylko jakoś jak ja tam lecę, to walczyć nie chcą. Chyba, że w 20 + 3 BB na jednego shipa, to owszem.
Ja ze swojej strony serdecznie zapraszam do systemu słonecznego Sendaya. Tylko weźcie ze 100 osób
Chyba o jedno zero za dużo Ci się wkradło
Ja ze swojej strony serdecznie zapraszam do systemu słonecznego Sendaya.
A znasz inne tereny gdzie ktoś powalczy? A jeśli będą to takie ilości to bez carrierów. 20 provi ziomków na 1 statek to uczciwa walka