TL;DR 22 tytki NC. + 50 PL poszło sie jebać i jakos nikt nie płacze. 3-4 tytki c0venu zajebane i DRUGI ROK łez i i dramatów.
Bezcenne
A w trzecim roku zjawi sie Becool osmielony hucpa Tylio z jakas kolejna jeszcze nowsza wersja zdarzen, np. "to nie ja, a nawet gdybym to byl ja, to sami jestescie sobie winni" :>
Znów klamstwa...
Jechał w góry (nie wiem czy Bieszczady czy inne). Nie wiem czy jechał obok jakiejś pierogarni. Rozumiem, że to potwierdzone informacje. Macie wróżki i nadajniki GPS, ktore stale wskazują wam nasze pozycje. Swoją drogą ten adres IP to teraz pierogarnia? Tej wersji jeszcze nie słyszałem. Wcześniej podawaliście adresy prywatnych mieszkań.
Nie wrozki i nadajniki, tylko zwykla mape. Jezeli jechal z Minska Mazowieckiego przez Warszawe, to musial jechac Pulawska, proste. Nie przypominam sobie, zebysmy podawali jakiekolwiek adesy prywatnych mieszkan, poprosze jakis przyklad albo uznam, ze znowu klamiesz.
Tłumaczyłem dlaczego dopiero teraz się odzywam. Na TS nie wchodziłem, bo zakladałem, że normalnej rozmowy tam nie uświadczę. Jak widać się nie myliłem.
To, ze zalozyles, ze normalnej rozmowy nie uswiadczysz, jest tylko wygodna wymowka. Jak widac z jakichs powodow zalezy ci, zeby sie wybielic, i potrafisz zniesc ogien krytyki, wiec nie rozumiem, czemu nie rzuciles slowka w swojej obronie kiedy byl na to czas. Jest takie stare chinskie przyslowie, "nie poprawiaj kapelusza w cudzym sadzie, i nie wiaz sandalow na cudzym polu ryzowym"
Skoro jestes niewinny, a kreciles sie po naszych systemach w cyniarce przypadkiem, akurat wtedy, gdy zniknely tytany, to chyba rozumiesz, ze podejrzenia, ktore na ciebie bezpodstawnie padly, nalezaloby jakos oddalic. Zwlaszcza, ze tytany znalazly sie na kontach twoich kumpli z sojuszu :> To troche tak, jakbys krecil sie po cudzym sadzie, a potem mial pretensje ze w Twoim kapeluszu znaleziono dojrzale morele, "
bo przeciez nikt nie widzial, jak je zrywalem" lol.
Doskonale pokazałeś, że nie macie pojęcia kto was tak urządził, ale na siłę próbujecie dopasować rzeczywistość do waszych oczekiwań, żeby pasowało, że to my. Gratuluję wyobraźni!
Oczywiscie, ze nie mam pojecia, za pikselowa reke nikogo nie zlapaliscmy, ale wszystko wskazuje na Ciebie, Becoola i Uizje, a wy sie raczej nie zechcecie wytlumaczyc, pomijajac szopke jaka tu urzadzasz.
Masz dowód, złapałeś za rękę? Przyznał Ci się? Nie to uważaj co mówisz.
Niby dlaczego mialby uwazac, co mowi? To tylko gra, internetowe piksele, mozna zabijac (np Sanshe albo innych graczy) i byc nazywanym Morderca Ratow albo PVPerem, mozna krasc (internetowe piksele) i byc nazywanym zlodziejem, mozna zdradzac i oszukiwac, i byc nazwanym zdrajca, scamerem, szpiegiem a nawet dawac z tego powodu wywiady - wszystko w granicach gry MMORPG, gdzie postaci sa zmyslone, a ich dzialania odzwierciedlaja ich wymyslony charakter. Za bardzo sie tym przejmujesz, gdyby na tym forum trzeba bylo uwazac na to, co sie pisze, to juz dawno bys nie mogl tu postowac ^^