Znów klamstwa...
Tylio, tak sie przypadkowo zlozylo, ze po waszym odejsciu do NCDOT zniknely nam tytany i znalazly sie na kontach NCDOT. Przypadkowo Becool znal haslo, przypadkowo mial bul dupy po oskarzeniach o teamspeakowe szpiegostwo, i przypadkowo reprezentowal ten sam typ tandetnej pogardy wobec sojuszu i grupy ludzi, z ktorymi bawil sie latami, co ty prezentujesz tutaj na tym forum.
Nie gardzę c0venem tylko poszczegónymi trollami z c0venu
To, że się przykro robiło jak niektórzy takie głupoty gadali to prawda.
Tak sie zlozylo, ze akurat jechal przez Warszawe w Bieszczady, wiec niechcacy mijal w swoim Lexusie pierogarnie na Pulawskiej, z ktorej IP dokonano kradziezy.
Jechał w góry (nie wiem czy Bieszczady czy inne). Nie wiem czy jechał obok jakiejś pierogarni. Rozumiem, że to potwierdzone informacje. Macie wróżki i nadajniki GPS, ktore stale wskazują wam nasze pozycje. Swoją drogą ten adres IP to teraz pierogarnia? Tej wersji jeszcze nie słyszałem. Wcześniej podawaliście adresy prywatnych mieszkań.
Przypadkowo kreciliscie sie o tej godzinie cyniarkami po systemach, zniknely tytany, poszly przelewy, a niesprawiedliwy GM pochopnie pobanowal wszystkie zwiazane z tym konta i cofnal transfery ISK, oczywiscie tylko i wylacznie w reakcji na histeryczna reakcje Xeo.
Codziennie chodzę spać w środku nocy, cyniarkami też często latam. Generalnie w NC. sporo pilotów ma capitale, więc to dośc normalne. O tym na jakiej podstawie banowali konta pisałem. GM nie cofnął kasy z żadnych transferów, tylko zabrał całą kasę wchodząc nam ostro na minus na kontach.
Przypadkowo przez rok (!) nie pokazales sie na TS ani nawet na chacie, zeby chociaz slowko na swoje usprawiedliwienie pisnac, mimo ze dlugo niektore osoby czekaly na taki gest, bo cie po prostu zwyczajnie lubily i nie mogly uwierzyc w cala ta sytuacje, mialy nadzieje ze to jakis koszmarny lancuch nieporozumien. Przez ten rok nadzieja powoli gasla, a jednym z najpopularniejszych memow TSowych zostalo powtarzane co jakis czas przy roznych okazjach przez Java zdanie: "Wiesz, kiedys czesto powtazalem, ze jestem czegos tak pewny, ze dalbym sobie za to reke uciac. Po tej akcji z Becoolem, Tylio i Uizja przestalem tak mowic, bo uswiadomilem sobie, ze nie mial bym reki".
Tłumaczyłem dlaczego dopiero teraz się odzywam. Na TS nie wchodziłem, bo zakladałem, że normalnej rozmowy tam nie uświadczę. Jak widać się nie myliłem.
Teraz po roku, w trakcie ktorego wyplakaliscie sobie u CCP rewizje procesu poszlakowego, bo przeciez tytany nie byly na waszych kontach i nie ma 100% dowodow przylazisz tu po to, zeby nas przekonac, ze to byla tylko koincydencja zdarzen, tak? Co prawda czas na to byl dawno temu, ale wiesz co, ja ci wierze. Wracaj do nas, na lono covenu, osobiscie dam ci voucha i postawie cyno, a nasza aliansowa flota 4 drejkow powita cie fajerwerkami
Powodem cofnięcia banów był brak jakichkolwiek dowodów, a nie tylko to, że tytany nie były na naszych kontach. GM po długiej dyskusji z Xeovarem postanowił cofnąć ciążące na nim zarzuty. My niestety okazji do normalnej rozmowy z GMem nie dostaliśmy, dlatego tyle to trwało.
Podsumowując wasze zarzuty:
-chodzę późno spać (w sumie nie wiem o której poszedłem wtedy spać, wczoraj poszedłem o 3 w nocy)
-czasami latam statkami z cynem (ostatnio wczoraj leciałem z cynem, sprawdź czy wam tytan nie zginął)
-jest szansa, że BEC00L jechał przez Warszawę w góry i po drodze miał pierogarnię, która być może ma taki adres IP i być może była otwarta w nocy
Wiesz, że tak dopasowując domysly mogę powiedzieć, że to był każdy? Może to ja poleciałem samolotem w tą i z powrotem w nocy do Warszawy do owej pierogarni? Może to sam Mittani odwiedził tą pierogarnię tej nocy? Może...
Doskonale pokazałeś, że nie macie pojęcia kto was tak urządził, ale na siłę próbujecie dopasować rzeczywistość do waszych oczekiwań, żeby pasowało, że to my. Gratuluję wyobraźni!Czy moze jestescie zbyt 'PRO' aby poprosic o pomoc noobow z Brave i Testow?
Jak przylecą to przylecą, z tego co wiem to nie zamierzają się zajmować sovem przynajmniej na razie.