Eve Online > Patche i dodatki

Kronos - letni dodatek 2014

<< < (47/81) > >>

Tloluvin:

--- Cytat: GlassCutter w Maja 04, 2014, 22:24:03 ---Na resztę rzeczy szkoda mi czasu żeby wyjaśniać Ci w jak wielu miejscach się mylisz.
--- Koniec cytatu ---
Szkoda  :(
Jeżeli się mylę lubię wiedzieć dlaczego. Pozostaje mi więc nadzieja, że kiedyś znajdziesz czas i ochotę by mi to wyjaśnić
Obawiam się jednak, że mam rację i nie cyno jest problemem, a źle zaprojektowany sposób zdobywania bogactwa i zbyt dużo ograniczeń z końca pleców.

[BU FU] Karas:
bez cyna bardzo latwo dostac sie na tyly wroga, w koncu do czegos sa te dziurki w przestrzeni. IMO bardzo mocno spopularyzowal by sie wlasnie transport WHczami.

Tloluvin:
Chciałbym zobaczyć te konwoje frachtów latające przez WH  ;)
A jak już tak ciągniemy ten offtop to powiem tak. Podstawowa rzecz, to szczera odpowiedź na pytanie w jakie EVE najchętniej byśmy grali. I jak dla mnie tu jest pierwszy poważny problem - szczerość.
Czasem jak sobie myślę o tym w jaką EVE najchętniej bym grał to żałuję, że nie ma prywatnych serwerów EVE tak jak kiedyś było z UO, bo wtedy postawiłbym swój wg własnej wizji po to tylko żeby przekonać się co ludzie o niej sądzą i porównać to z serwerem 'tak jak jest tylko bez cyno'  :P

GlassCutter:
Tloluvin cyno powoduje że EVE jest mało, bardzo małe. Ile potrzeba zapalić cyn żeby dostać się z empire do najdalszego zadupia w esoterii? Był tu taki płaczek za czasów inwazji ruskich na stare nc, który stwierdził że walczył będzie jak będzie mógł kupić zafitowany statek w odległości 2 skoków przez jb. W praktyce to jest sąsiedni region.. Absurd!

Piszesz o jakichś kampach wystawianych w systemach wlotowych do regionów.. Raz, nie są one permanentne, dwa istnieją wh, a trzy jak widzisz starcie jakichś oszołomów liczących na łatwe wpisy na swoim kb ze zorganizowanym gangiem? Ba, pojedynczym ogarniętym pilotem. Nie raz nie dwa każdy pvper z tego forum wlatywał przez ec- czy inne systemy tego typu. Czasem jest totalnie zakampione i trzeba wrócić, ale zwróć uwagę że teraz wystarczy zrobić 3, 4 j przez jb i jesteś na kampie. Zrobisz 30?

Ally będą zmuszone do racjonalnego zajmowania systemów, nikt nie będzie rozwlekał swoich terenów bo ich nie obroni gdy będzie musiał 2, 3 godziny wlec się flotą bs'ów z capsami.

Produkcja w 0.0 jest martwa, bo cóż to za koszt i wysiłek zapalić cyno?

Venzon 2003:
ujebanie cyno i przepychanie capsow i supercapsow normalnie przez bramy to chyba jedyny nerf jaki mozna zapodac bo przeciez cpp nie usunie superow z gry

ewentulanie mozna zostawic mechanike cyno ale zjebac tak masakrycznie zasieg, ze wykorzystanie jump drive bedzie mialo zawsze tylko wymiar strategiczny a nie ekonomiczny czy czasowy - do normalnego przemieszczania capsow bylyby bramy poniewaz za pomoca cyno daloby sie skonczyc max 2-3 systemy palac absurdalna ilosc paliwa :)

swiat eve bez cyno faktycznie kiedys sprawial wrazenie olbrzymiego i niezbadanego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej