0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Hm, czyli odpuścić sobie robienie tych wszystkich questów na rzecz szkolenia w UC? Bo z tego co mi napisał jakiś tam user na czacie te tutki-questy nauczą mnie podstaw gry we wszelakich aspektach
Tylko jeszcze jedna drobna sprawa, uda mi się zarobić tyle isk ile trzeba na kolejny miesiąc gry czy jednak muszę być przygotowany na opłatę abonamentową?
Ty chcesz grać w gre czy mieć drugą pracę ? Jak sobie odpowiesz na to pytanie to już zrobisz pierwszy krok do znalezienia odpowiedzi na pytanie co dalej .
Szkolenie w Unseen to szkoła podstawowa.
Dobre porównanie, zatem rozbudujmy. Faction Warfare - zawodówka. Zarobisz kasę, zapłacisz rachunki, pozostaniesz burakiem. Sov 0.0 - studia typu magister ekonomii na Wyższej Szkole Gotowania Na Gazie. Jest duma z dyplomu i w sumie tyle. Siedzisz na zasiłku (= Ship Replacement Program) Co dalej?
Może od razu przestać grać i zacząć marudzić na forach, jak to CCP grę zrujnowało, botów nie chcą banować, blu donut, blob wszędzie, ostatni dobry statek znerfili, za to dodali nowe, kolorowe majtki do kupienia w sklepie.
3. WH c6 stajesz sie elitą z pogardą i niesmakiem patrzysz na wyrobników 0.0 - latasz w zajebistym sprzęcie, masz zajebistego fc a siana masz tyle że nie masz co z tym robić.
acha, acha mow dalej...http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=245605moze nie c6,ale. hehehe. Jak elyta dostaje wpierpapier od crapu t1 to nasuwaja sie rozne dziwne pytania. skad sie biora takie czopki. odp> z dupy... tzn dziury: ].Abstrachujac od "tanich" uszczypliwosci. fakt faktem, ze srednia "ogaru" w dziurze napewno jest znacznie wyzsza niz w 0.0 szczegolnie SOV0.0, gdzie skala debilizmu potrafi przygwozdzic do gleby smiechem na kilkanascie minut,. to co potrafi odstawic rentierka, ociera sie o darwina.podobno bylo ich znacznie wiecej, tylko, ze nie zostali uwiecznieni, przez brak rezultatu, no i te fityhttp://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=99040takim ziutkom, nie powierzylbym nawet paskow w HIsecu.
acha, acha mow dalej...http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=245605moze nie c6,ale. hehehe. Jak elyta dostaje wpierpapier od crapu t1 to nasuwaja sie rozne dziwne pytania. skad sie biora takie czopki. odp> z dupy... tzn dziury: ].
Na końcu tej drabinki są bitterweci i emeryci typu Soul, czy Mona, co siedzą już tylko na forach i dziwią się, że jeszcze komuś chce się w to grać
Abstrachujac od "tanich" uszczypliwosci.
Ja jak i pewno Mona ma swoje powody czemu nie gramy. Jednak z całym szacunkiem, jeżeli ktoś ma grac tylko i wyłącznie by zarobił na kolejnego plexa to lepiej już w ogóle nie grać .
Witam, od jakichś dwóch lat przeglądam rożniste rzeczy o EVE, na różnych stronach z zaciekawieniem.
Daj linka do tej strony z zaciekawieniem
tak wiemy ,ze ril pifipi i jedyne sluszne fity tylko w bufu ... czasami dostaje torsji jak czytam twoje posty .
Dobra ludzie, wtrącę się do tej dyskusji slangu:Jeśli kupię od kogoś plexa/isk na niego to będę mógł normalnie aktywować konto za to po raz pierwszy (z triala) czy będę musiał kupić aktywacje na stronie eve?
Podobno niezgodne z regulaminem to nie jest