Eve Online > NoobGarten

Czy jest sens zaczynać

<< < (2/7) > >>

Colonel:

--- Cytat: nousagi w Lutego 02, 2014, 16:10:54 ---Witam.
Mam pytanie do Was. Czy jest sens zaczynać zabawę z EVE jeśli mam 5-10 h tygodniowo?
--- Koniec cytatu ---

Przecietny ""normalny"' czlowiek, ma jeszcze mniej czasu na granie.
mozna zadac pytanie...
 " Czy jest sens zadawac takie pytania ? "

--- Cytat: nousagi w Lutego 02, 2014, 16:10:54 ---Jeśli tak czy jest jakiś w miarę łatwy/szybki sposób na zarabianie isków? ( tak abym mógł kupować plexy za iski )

--- Koniec cytatu ---

Jesli chcesz dobrze isk zgarniac to skup sie na jakiejs dziedzinie i z czasem ja dobrze ogarniesz, nie ma złotych środków a wszystko co bedziesz robił na pól gwizdka bedzie nie opłacalne.
Owszem, sa pewne preferowane dla noobkow zajecia, proste i dajace jakis sensowny reward, wszystko jak zwykle wiaze sie z nudnym grindem.

--- Cytat: nousagi w Lutego 02, 2014, 16:10:54 --- I jescze jedno jaka broń zadaje obrażenia alpha dmg?

--- Koniec cytatu ---

Kazda bron posiada "alpha dmg",bo jest to poprostu siła salwy/strzału. 
Jedna broń ma wiekszy inna mniejszy, najwiekszą alfą szczyci sie matarska artyleria.

BTW
Na pozostałe tego typu pytania udzieli odpowiedzi polska korporacja odmulająca noby:
http://www.unseen.pl/index.php?topic=3680.0

nousagi:

--- Cytat: Colonel w Lutego 02, 2014, 18:13:54 ---Przecietny ""normalny"' czlowiek, ma jeszcze mniej czasu na granie.
mozna zadac pytanie...
 " Czy jest sens zadawac takie pytania ? "

Jesli chcesz dobrze isk zgarniac to skup sie na jakiejs dziedzinie i z czasem ja dobrze ogarniesz, nie ma złotych środków a wszystko co bedziesz robił na pól gwizdka bedzie nie opłacalne.
Owszem, sa pewne preferowane dla noobkow zajecia, proste i dajace jakis sensowny reward, wszystko jak zwykle wiaze sie z nudnym grindem.

Kazda bron posiada "alpha dmg",bo jest to poprostu siła salwy/strzału. 
Jedna broń ma wiekszy inna mniejszy, najwiekszą alfą szczyci sie matarska artyleria.

BTW
Na pozostałe tego typu pytania udzieli odpowiedzi polska korporacja odmulająca noby:
http://www.unseen.pl/index.php?topic=3680.0

--- Koniec cytatu ---
Z tego co wiem eve do łatwych gier nie należy, więc zapytałem czy przy takich ograniczeniach czasowych da rade grać i zarobić na plexa. Ja widzę w tym sens, po co mam sam sprawdzać i się męczyć oraz tracić swój czas oraz pieniądze skoro można zapytać doświadczonych graczy o to.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Skeer:
Łatwo nie będzie, prawdopodobnie za pierwsze kilka miesięcy zapłacisz w PLN, ale po pewnym czasie daje radę znaleźć niszę i z niej wyżyć. Jeśli jesteś konsekwentny.

Doom:

--- Cytat: nousagi w Lutego 02, 2014, 16:10:54 ---Witam.
Mam pytanie do Was. Czy jest sens zaczynać zabawę z EVE jeśli mam 5-10 h tygodniowo? Jeśli tak czy jest jakiś w miarę łatwy/szybki sposób na zarabianie isków? ( tak abym mógł kupować plexy za iski )

--- Koniec cytatu ---
Zapomnij jeśli nie masz już wyrobionej postaci i zaplecza

SokoleOko:

--- Cytat: nousagi w Lutego 02, 2014, 18:43:21 ---zapytałem czy przy takich ograniczeniach czasowych da rade grać i zarobić na plexa.

--- Koniec cytatu ---

Granie po to, żeby zarobić na PLEX nie ma sensu, bo zero funu z tego - tacy "niewolnicy PLEX-a" zwykle wypalają się po 6 miesiącach. Kod na 2 miesiące grania kosztuje 99 zł. To nie jest jakiś majątek, a wtedy możesz spokojnie się bawić mając te kilka godzin tygodniowo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej