Eve Online > CR - Archiwum
[XPLX] Made in Poland dyskusja
Doom:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 19, 2014, 17:11:17 ---Doom, ale serio... czy jako gracze Eve Online muszę czytać takie wypociny? Czy nie można tego wywalić do jakiegoś innego działu, żebym mógł do sobie ukryć i nigdy, nawet przypadkiem, tam nie zajrzeć?
Rozumiem, że dwie gry w jednym universe, ale to jest forum o Eve. I nie widzę zysku w tym, że zaroi się tu od "elo gości".
--- Koniec cytatu ---
Zasady forum są jasne odnośnie rekrutacji. Z drugiej strony jak autor tematu nie zbastuje to problem zniknie definitywnie i permanentnie
bazuuka514:
mamy ponad 100 osób i wciąz dochodza nowi, tutaj tez pewnie zaglądają polacy ktorzy będą się chcieli przylączyć do zgranej ekipy jaką mamy wiec wyluzujcie troche
WhiteCat:
Widzę, że nie do końca pojąłeś co chciałem Ci przekazać, tak więc spróbuję wytłumaczyć łopatologicznie.
Trochę już gier przerabiałem i biorąc pod uwagę mniej więcej taki sam okres czasu grania jaki poświęciłem DUST'owi, muszę powiedzieć, że spędzenie tego samego czasu w innej grze, na przykład grając w BFa4, 3 wspominam przyjemniej i bardziej przykuwa on uwagę zarówno jeżeli chodzi o gameplay jak i o grafikę (w sumie dla mnie rzecz drugorzędną).
Co do EVE to raczej na początku jest najbardziej interesująca, z biegiem czasu pojawia się pewien dyskomfort i znudzenie :)
No chyba, że okazała się dla Ciebie za trudna, nie masz się czego wstydzić, to taki Filtr ;)
A jak tam Wam idzie granie przeciwko Renegade Alliance lub Public Disorder?
http://dustboard.com/global/merc/TomyJunior_HooliganS :D
EDIT: właśnie zauważyłem:
--- Cytuj ---Stawiamy sobie poprzeczke wysoko w Duscie jak i Eve online gdzie niedlugo bedziemy mogli udowodnić swoją wartość i dyktować warunki największym alliancom poprzez nasze liczby i rozpierdol na polu walki
--- Koniec cytatu ---
HiHi ;D
SokoleOko:
--- Cytat: WhiteCat w Styczeń 19, 2014, 17:17:20 ---Poza tym mówienie, że gra w Dust'a wpływa na EvE może wywołać najwyżej uśmiech na twarzy :)
--- Koniec cytatu ---
To było wiadome na długo przed premierą DUST. Albo "Dust-Eve link" będzie bardzo ważny i wtedy ewentualna porażka DUST pociągnie za sobą na dno Eve, albo będzie on marginalny i wtedy gracze Eve nie będą poważnie traktować DUST. CCP wybrało bramkę numer 2, deal with it :P
Jabolex:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 19, 2014, 16:26:14 ---LOL.
Nikogo w Eve nie obchodzi Wasz lol-planetary conquest, bo to dla nas nie jest end-game. Serious business to są wojny w 0.0, które toczą się w kosmosie i mają przełożenie na dziesiątki tysięcy graczy, a nie jakaś gimbaza grająca w konsolowego shootera walcząc o jakieś kawałki planet o wartości słownie ZERO ISK.
NIKT na tym forum nie jest zainteresowany Molden Heath, więc elo - tam są drzwi.
--- Koniec cytatu ---
To po co się udzielasz w tym wątku?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej