Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (64/429) > >>

Alice9:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 06, 2014, 19:36:02 ---Opowiedz lepiej o tej kampanii przeciw Esoterii, ktora zorganizowales z Pandemic Legion i Shadoo, o tej ktora pyszniles sie na lokalu w t-8, Piotrek  8)
Nie wiem czemu kazdy temat o c0venie, w ktorym haterzy staraja sie wylewac pomyje konczy sie tym, ze dostarczaja mi darmowej beki... Nie wiem, czemu, ale podoba mi sie to

--- Koniec cytatu ---

lepiej pomyśl nad tym jak musicie być zjebani że tylu graczy nie znających się na przestrzeni tylu lat dochodzi do tych samych wniosków i jak musisz mieć spaczony łeb że ci się podoba że mają was za bandę hujów

Naicinh:
Lekko sie robi offtop o chu...wosci c0venu a ja chcialem sie zapytac jak wyglada postep w wojnie od strony polskich i ruskich goonow ze Stain. Czy jako strona atakujaca nie zastanawia was ze praktycznie kazdy timer jest na waszym podworku? Czy to po prostu mnie (grunta) karmia taka propaganda tylko i tak naprawde ostro dostajemy po pupie? Gratki dla IDEI za spoko wynik w tym miesiacu, ale co z innymi korpami wyniki ponizej "200 kylow" raczej pokazuja brak zaangazowania w konflikt i zycie alajansu, czy nie?

Koszyk:
N-CREL pomimo cieżkich strat zdobyte. Po stronie dobra spadło 14 carrierów ( według eve kill ), złe CFC straciło w ..uj dictorów i ''pare'' dominixów.
Bitwa zaczeła sie coś koło 16 eve time, ihub spadł o 18 a ostatni carrier o 21.  TCU padło o 1 w nocy ale to już inna bajka . Ze swojej strony dodam że mimo 10% tidi  wojowało mi sie dość przyjemnie. GF wstretne c0veny :P

FITTIpalti:
A powiedz mi jak wy to walczycie ?

Asysta na 1 ludka i AFK ?

tak to można walczyć ;)

Naicinh:

--- Cytat: FITTIpalti w Stycznia 07, 2014, 09:22:26 ---A powiedz mi jak wy to walczycie ?

Asysta na 1 ludka i AFK ?

tak to można walczyć ;)

--- Koniec cytatu ---
goony lataja w dominixach na sentry, AAA przesiada sie w dominixy na sentry, c0ven pewnie nie ma wyskilowanych :D, czy naprawde uwazasz ze tak duzo roznicy w "skilu" naciskac F1 a nie naciskac?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej