Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (65/429) > >>

Koszyk:

--- Cytat: FITTIpalti w Stycznia 07, 2014, 09:22:26 ---A powiedz mi jak wy to walczycie ?

Asysta na 1 ludka i AFK ?

tak to można walczyć ;)

--- Koniec cytatu ---

Zaczyna sie od wyboru floty . Zykle sa 3 rodzaje capsy, subcapsy i tackle/anti-tackle. Jak chcesz afkować to idziesz do capsów. Ja osobiście wole subcapsy tu jest mieszanka afkowania przy dronach i po trochu latania po gridzie. Wczoraj zabrakło jednak naszej subcapsowej floty wiec podłączyłem sie pod cepy. Zadanie było proste siedzieć przy capsach i ubijać dictory. Proste dopóki druga strona nie wrzuciła floty AF-ków.
Szczerze to w cepach jest co robić a przy predkości 4k m/s tidi aż tak bardzo nie przeszkadza.

FITTIpalti:
jak nie zrobią coś z tymi dronami to chyba zacznę grać w LOLa, tam jest wiecej klikania ...

Soulscream:

--- Cytat: FITTIpalti w Stycznia 07, 2014, 10:02:30 ---jak nie zrobią coś z tymi dronami to chyba zacznę grać w LOLa, tam jest wiecej klikania ...

--- Koniec cytatu ---

Haha światełko w tunelu widzisz man :D.

CoeathalVega:
na pewno sie szykuja zmiany w drone assist - ja tam jestem za! afk floty to nuda dla wszystkich.

N-CREL drone dildo:

azell:

--- Cytat: Koszyk w Stycznia 07, 2014, 08:19:23 ---N-CREL pomimo cieżkich strat zdobyte. Po stronie dobra spadło 14 carrierów ( według eve kill ), złe CFC straciło w ..uj dictorów i ''pare'' dominixów.
Bitwa zaczeła sie coś koło 16 eve time, ihub spadł o 18 a ostatni carrier o 21.  TCU padło o 1 w nocy ale to już inna bajka . Ze swojej strony dodam że mimo 10% tidi  wojowało mi sie dość przyjemnie. GF wstretne c0veny :P

--- Koniec cytatu ---

ja wczoraj po przeleceniu 8 jumpów na tidi cepem byłem już tak znudzony że liczyłem na szybką śmierć :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej