Eve Online > NoobGarten

Skróty

<< < (5/17) > >>

Centurion:

--- Cytat: Proxima w Grudnia 13, 2013, 10:42:07 ---blabla

A High możesz sobie jakiegoś lasera alboco wrzucić, to czasami odstrasza.

blabla

--- Koniec cytatu ---

muahahahahha :D

CIVMAN:
HMM no własnie później pewnie zapytam co trzeba zrobic aby miec 1 oficera - którys sam by sobie latał. -- To tak można -- hmm. No widzę, że chwalić sie nie mam czym. Równiez mam ECH II x 5 (chyba).  Do obrony również coś mam (ale umówmy się to aby komary chyba przeganiać) i  wiem jak niebezpieczna jest podróż - mimo iż w Hi SEC - to  mam 11 Jumpów - jeden przez 0,5  (naoglądałem sobie na You Tubie jak sie czesto kończy). Moje pytanie oczywiście nie dotyczyło doświadczonych piratów - tylko takich początkujących ze słabszymi statkami.

Bo nie wiem czy jest sens kase wydawać.

Isengrim:

--- Cytat: CIVMAN w Grudnia 13, 2013, 10:26:17 ---A dziekuje 2 razy byłem - wczoraj ostatni raz - towaru za 40 mln kupiłem - A własnie mam pytanie - bo teraz jak lece to mam dusze na ramieniu - czy jak zamontuje w Iteron Mark V - ECCM jammer; shield booster - jakiś porządny oraz capacitor battery i capacitor booster to mam szanse na dłuższą obronę - powiedzmy do chili gdy nie wezwę przyjaciół - (jak jakiś znajde oczywiście :). Bo zrobiłem z tego transporta krowe z pojemnością 18,500 m3, która pełźnie nie leci (ale za to mogę statkami handlować :)

--- Koniec cytatu ---

Glass - nie do końca. Iterona z lootem za 40 milionów opłaca się gankować Trasherem/Catalystem - ale Tornadem już nie koniecznie (tego faktycznie nie przezyje :P). :) A pod Trashera , dwa myślę że możnaby się wytankować - chociaż obawiam się że potrzeba lepszych skilli niż 2-tygodniowa postać.

CIVMAN (to od Cywilizacji Sida Meiera? Jeśli tak to masz darmowe szkolenie u mnie :P), jeżeli w ogóle chcesz mieć szansę przeżyć, to powinieneś wsadzić w med sloty możliwe najlepsze Shield Extendery i z jeden Invulnerability Field. Capacitor battery i capacitor boostery nie są Ci do niczego na Industrialu potrzebne, to statek ktory ma mieć dość capa na uruchomienie invulnerabitly fielda, wejście w warp i to wszystko. Shield booster też Ci się nie przyda do latania po hisecu industrialem, bo to modułek, który pozwala przeżyć sustained damage (dps). Natomiast gankerzy w hisecu używają statków z tzw. alfą, czyli bardzo dużym damage z jednej salwy. Booster Cię przed tym nie uratuje, bo zanim zrobi jeden obrót, to już będziesz martwy. Dlatego sugeruję shield extendery, które dla odmiany dają Ci tzw. bufor, czyli dużą ilość hitpointów, której jedną salwą nie da się zdjąć.

EDIT: Proxima, nie mąć w głowie nowemu. Nie ma czegoś takiego jak "pierwszy oficer". Masz na myśli alta?

[BU FU] Karas:

--- Cytat: Proxima w Grudnia 13, 2013, 10:42:07 ---...
A High możesz sobie jakiegoś lasera alboco wrzucić, to czasami odstrasza.
...

--- Koniec cytatu ---
cynotank best tank: ] inne fity to tylko placebo dla pilota. wydaje mu sie ze sa dobre dopuki nie spadnie przy pierwszej okazji: ]

Colonel:
Natomiast ja nie sugeruje shield extenderow tylko nie wozenie drogich rzeczy w cargo...
zadne s,extendery nie pomoga...wrecz ulatwia...statki industrialne maja marny bufor,
shield extendery powoduja ze sa wiekszym celem zwiekszajac ich sygnature a dodatkowo przyspieszaja namierzanie dla napastnikow...
wiec:
1. nie wozic drogiego gowna [ czyli powyzej ceny statkow okolicznych suicide gankerow + fit ].. lub latac ze scoutem, ktory powie ci czy za brama ich niema...
2. wybrac statek industrialny mozliwie jak najbardziej pojemny i zwinny...
3. >>> UA

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej