0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jak zwykle bredzisz, Dil. Tak, zaliczyłem kilka razy rage przez cały czas mojego grania. Może ze dwa razy po prostu się wylogowałem. Twinkey, wspominany przez Ciebie, zalicza totalne emo RAZ w tygodniu. Mikker czy Knypek też potrafi dać po garach. A Ty coś FC-owałeś kiedys? Czy tylko umiesz szczekać na forach?
No kurcze, nie zdazylem przeczytac co mi Dil napisal, zapewne cos milego...super reprezentujesz swoj corp i aaaalajans . W Idei tez wszyscy wychodza z tsa jak sie logujesz??
Deaell Portt napisalOdp: Sov Pink Bunnies i Cartelu« Reply #17 on: 18 Czerwiec 2013, 00:30:42 »Who cares i tak zdechna za pol roku.
Doom z racji tego, że koniecznie musisz czytać ten syf, powinieneś mieć możliwość przejścia na wcześniejszą emeryturę. No wiesz, z uwagi na szkodliwość środowiska pracy.Deaell Portt zaczynam nabierać podejrzeń, że jesteś zwyczajnie głupi.
Pogadalbym z Toba serio tylko mam jeden problem. Kto Ty jestes? Piszesz jakbysmy sie znali, wodke razem pili czy cus?
Doom z racji tego, że koniecznie musisz czytać ten syf, powinieneś mieć możliwość przejścia na wcześniejszą emeryturę. No wiesz, z uwagi na szkodliwość środowiska pracy.
Kuli nie znasz?
Sup. Jak tam PBN. Dzieki wam wygralem zaklad bo sie poskladaliscie szybciej niz napisalem na forum. Ps. Jak sie teraz czyta te wasze machanie szabelka i twoje teksty o c0venie bedacym petem DD/AAA itp to jest kupa smiechu. Byles intelygentny inaczej wtedy i nic sie dalej nie zmienilo.
Mikkerowi to bys nawet nie mogl butow czyscic obsczymurze...
eh kurde. mialem nadzieje na jakis znosny flajm. a ty pupa...
"Pupa" . Ilekrosc piszesz te slowo na centrali ktos w Idei bierze wazeline i wyrusza na lowy ....
Normalnie wiara w "naród" ginie... nawet flame nie umiecie rozkręcić ?