MangaMan zasmucił mnie wiadomością, że WINAMP przestanie być rozwijany. To mnie zmobilizowało do poszukania innego odtwarzacz, ale niestety nie udało mi się (z resztą tak jak co kilka lat nie udaje mi się... ) znaleźć takie zastępstwo, które by miało taki rozsądny układ wszystkiego w jednym oknie i rewelacyjną wyszukiwarkę muzyki we własnej bibliotece...
Próbowałem AIMP, i wszystko pięknie, ale niestety wyszukiwarka nie jest aż tak praktyczna i niestety to drugi okno...
Foobar2000, to temat rzeka, jak ktoś mi poda na tacy przyzwoity layout z wyszukiwarką w jednym oknie, cóż... po prostu będę wdzięczny, ale sam w sobie bez kombinowania Foobar2000 niestety nie jest zbyt wygodny
PS.
Herezja: Winamp od wielu lat jest niepraktrycznym molochem. A co jest do wszystkiego jest do niczego. Wole starego Foobara.
Niepraktyczny? Czy dobrze rozumiem, że przez analogię praktyczny odtwarzacz muzyki to taki który jej nie odtwarza? Weź się w głowę puknij
Moloch? Teraz mam włączonego AIMP'a, zajmuje połowę pamięci Winampa... ale... i tak oba razem zajmują w sumie ok. 2% mojego ramu, czyli tyle co nic. Chyba że coś innego miałeś na myśli?