0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bitka jak bitka, zawsze taki lag pomimo Tidi przy takich bitkach. Gdyby nie możliwość ubicia Tytka/Supera to mnie by tam nie było.Niestety szkoda tylko ze Polski alians znowu się nie popisał i strzelał do plusów
Nie polski allians, tylko jeden mądry inaczej, który z tego co widze to zrozumiał już swój błąd i zrzucił role.
Na pal bandytę! Jakby friendly fire w lagu/TiDi był czymś wyjątkowym.
true... zanim zobaczysz że strzelasz ( o ile w ogóle widzisz ) to w cholerę czasu zejdziejeden przypadkowy klik na ekranie i nawet nie wiesz ze zaliczyło go za double-click i targetuje się nie to co powinnono ale fakt - żeby nie on toby kila nie było... taaaki dmg tam wsadził
niby tak.. ale 11 razy pod rzad.. ?
- ale że jak, strzelał raz, potem po paru min drugi raz stargetował nie tego?Czy 11 salw?
zwhorowal sie w sumei na 11 dreadow blue ;]
No to masakra.... Ej, macie też tak, że jak oglądacie Evkę na YT albo Twitch'u to macie odruch by ustawić kamerę po swojemu, albo lekko ją przesunąć by coś sprawdzić? Ja wczoraj nie wiem ile razy, włączyłam sobie przez to pauzę
Dziwny jesteś Szczególnie biorąc pod uwagę, że do tej bitwy nawet ie miałabym po co się zbliżać. Co ja mówię. Na razie to do żadnej nie mam po co. Ale Fajnie jest zobaczyć coś takiego i jeszcze posłuchać komentarza. Można się sporo nauczyć. Polecam! ^^
Szczególnie biorąc pod uwagę, że do tej bitwy nawet ie miałabym po co się zbliżać. Co ja mówię. Na razie to do żadnej nie mam po co. Ale Fajnie jest zobaczyć coś takiego i jeszcze posłuchać komentarza. Można się sporo nauczyć. Polecam! ^^
Strzelanie do wszystkiego co się rusza, ma jeden minus, w każdej chwili "wszystko" może nam oddać. Ja latam z ViP'ami
Valuś, wstań z grobu i wytłumacz tym wszystkim bloberom, że jak jest TiDi to nie ma Owned i kropka.