0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Eve to jest "drugie życie" - SokoleOkoco to qrwa, latający fragment gejta? - Karas o Xian Yue
<reakcja MM na obrazek Koszyka>
A tak swoją drogą, ktoś tu pisał o Second Life, jakieś pięć lat temu Jakoś w tamtym okresie byłam Cesarzową Polskiej Republiki. ^^ Więc pewnie się znamy
Byłej Republiki Edit:Nie żebym się czepiała czy coś, ale zastanawia mnie twój nick....
Zastanawiam się tylko, czy twój nick to Soul Scream czy też Souls Cream... Ale nie, że złośliwie, tylko nie wiem jak go rozumieć.
Wpisz w YT "MC Grzesio".
Ja mam 32 wiosny, więc pewnie nie jesteś dużo starszy. ;p
A u nas jest jeden emeryt, ktory ma 38 lat W latach 90 blisko wspolpracowal z SLD, wiec teraz go stac^^
Sokole znajdź partnerkę i na Showupa ... tam ludzie robią majątek w 1 weekend
Jak sobie przypomnę, że w wieku 20 lat uważałem, że do 40 zbiorę taki kapitał, żeby już nie pracować, a teraz mam 35 i już nie mam na to żadnych szans....
Szansa jakaś zawsze istnieje, ale zawsze są mniejsze. Ja żałuję, że nie poszedłem w ślady taty i dziadków. Oni wojskowi... a ja przed wojskiem spieprzałem .
Spodziewał byś się wtedy jakiejś schedy po rodzinie w tym wojsku?
ps. zanim ktoś mnie zacznie bluzgać ,że wcale te emerytury nie są takie wysokie to niech sobie porówna do emerytur naszych dziadków
[admin]Cenzorated[/admin]