Eve Online > NoobGarten
Parę pytań
Proxima Alland:
Ok, to już mam jasność w sprawie UA. Dzięki za wyjaśnienia.
@Dux,
Dobrze wiedzieć.
Kolejne z pytań :D A co! ;)
Mam wolne gniazdo w Venturze ale nie mogę tam zamontować trzeciego lasera górniczego... Co powinnam mieć, lub jakiego skilla wyćwiczyć, by móc użyć trzeciego socketa/slota?
Ale Was męczę... ;p
@SokoleOko,
Kryos? Fajnie!!! ^^ O to mi chodziło! Tego na amunicję już widziałam.
@MGGG,
Dzięki za uznanie :)
Taki układ, jak piszesz, byłby naprawdę dobry. Odezwij się in-game, to będę Ci truła, od czasu do czasu ;p
Fajnie by też było grać z kimś, kto też dopiero zaczyna. Jak ktoś jest taki to zapraszam do wspólnej gry.
Coritsikaela Enth:
kończą z Eve Ci co graja na wlasna ręke - i kopią... bo kopanie im brzydnie i nie ma co w grze robić.
Sam nie byłem w UA - ale wiem jedno - zaczałem gre w corpie ze znajomymi i jak z niego wychodziłem po 5 miesiacach to mialem luki w wiedzy których nie mieli ludzie po 3 tygodniach w UA. Pomijając już fakt ze musialem sie szybko paru rzeczy douczyć, była masa rzeczy których musiałem sie oduczyć...
ja roamowałem będać w bufu 2 razy z UA i raz wpadłem do nich na szkolenie posłuchac i odbieram bardzo pozytywnie tego corpa - ale każdy może miec swoje zdanie
@Proxi Venture ma 3 hi-sloty ale tylko 2 hardpointy tzn że tylko 2 działka da sie zafitować - w tym wypadku liczy Minera jako "działko"
Problem tylko znaleść corp który bedzie i pomocy i nie bedzie sie zajmował czymś ekstramalnie nudnym :P
generlanie podstawowe pytanie szukając corpa które musisz sobie zadać brzmi - co chcesz w Eve robić?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Proxima w Września 13, 2013, 12:34:42 ---
Mam wolne gniazdo w Venturze ale nie mogę tam zamontować trzeciego lasera górniczego... Co powinnam mieć, lub jakiego skilla wyćwiczyć, by móc użyć trzeciego socketa/slota?
--- Koniec cytatu ---
Jak napisano wyżej, mimo że masz 3 sloty, zamontujesz dwa działka/laserki górnicze. W trzeci slot możesz włożyc co tam chcesz, np. cloacka do w miarę bezpiecznego kopania np. w lowseku.
Ale ogólnie ten slot jest chyba włożony żeby ładniej wyglądało, chyba nie ma żadnego modułku wspomagającego kopanie w hislot.
Proxima Alland:
OK, czaję.
Chyba skończyły mi się pytania na dzisiaj :D Ciąg dalszy w poniedziałek ;p
ManganMan:
--- Cytat: Cors w Września 13, 2013, 12:42:23 ---co chcesz w Eve robić?
--- Koniec cytatu ---
Tak jak Cors, powiedział. Zastanów się.
Sam mam plan by explorować + PVPować w wh (bądź siedzieć na orbicie tworzyć kolonie via PI).
Tutaj masz tabelę z dostępnymi zawodami w EVE (może być ona nieaktualna):
http://swiftandbitter.com/eve/wtd/eve-wtd.jpg
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej