Rekrutujcie, bo niebawem chyba nie będzie za bardzo z kim latać w domowej ;]
Oj nie martw się Kobeyashi, ostatnio do naszej dziury dołączyło sporo ludzi ze sporym bardzo dużym doświadczeniem i w dalszym ciągu chłopaki się reaktywują po urlopie od EVE
.
No i rzecz, która mnie najbardziej cieszy, to to że w tym gronie jest paru doświaczonych FC.
No dobra to opowiedajcie . Co sie stało na AT z tym gosciem co to polecial solo najpierw na zero a potem szarżował na redów niczym Zawisza Czarny.
Akurat w tej walce najwiekszy błąd popełniłem ja odlatując od tego Bhaalgorna zamiast dolatywać, a co do samej walki to po pierwsze przeciwnik lepiej trafił z setupem a po drugie to nie rozumiem gdzie widzisz bład w podlatywaniu, skoro przeciwnicy mieli bonus do zasiegu ssania a my bonus do siły ssania, no może Jakub trochę przeszarżował
, ale doświadczenia nie zdobywa się patrąc na walkę na YT tylko będąc w niej
.
I jezcze małe podsumowanie naszego występu na AT XI, w tego rocznym turnieju EOS wypadł lepiej niż 32 drużyny które odpadły przed nami, a razem z nami odpadło 7 drużyn. W całym turnieju wzieły udział 64 drużyny więc jak by nie patrzeć wypadliśmy lepiej niż połowa drużyn, które brały udział w tym evencie!
Wypada w tym miejscu podziękować też The Nameless Alliance za bezcenną i bezinteresowną pomoc w treningach.
No więc nie zostało nam nic tylko rozpoczynać przygotowania do AT XII, a więc czas odpalić SISI, i rekrutować chętnych polskich graczy, którzy chcieli by wystartować w jedynej polskiej drużynie na AT X i AT XI ( AT XII też nie odpuścimy
). Ilość SP nie ma praktycznie znaczenia, bo do AT XII został ro,k więc spokojnie można wyskilować i nauczyć się latać statkiem, który przyda się w turnieju.