0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
czy moderator mógłby założyć Puszkenowi i Sokołowi osobny wątek gdzie mogliby pisać jak bardzo się nie lubią i z sobą nie zgadzają ?taki off limits strasznie się kolejne wątki zaśmiecają ...
Niemniej, nie ma tam raciarek?
zatem EOT.
Może jednak rozwód, to nie taki zły pomysł? Pomyślcie nad tym.
a ja powtarzam ich łączy takie wzajemne uczucie,że powinni dostać wątek na wyłaczność
a ja powtarzamich łączy takie wzajemne uczucie,że powinni dostać wątek na wyłaczność
Kiedyś dark flone?- pewnie przekręciłem, ale wieki nic nie pisał od kiedy... został puszek Życie nie lubi próżni.
1. Ustawić 3/4 Eve jako "KOS"2. Uprawiać piractwo w hisecu jak każdy3. Opowiadać wszystkim i wszędzie jakimi to jesteśmy "rycerzami" NRDS. No, ale przecież -7- to nie CVA
BTW jestem już PvPerem.
a mi się śniło że jestem górnikiem, ale to jeszcze nic nie znaczy
Eve to paru zbujów tworzy grę dla tysięcy iomawiają jej zasady, podziały i wpływy w swoim małym gronie mlaskając się pytąmi.widać na najwyższym szczeblu zapadła decyzja że taka oaza jak cva jest potrzebna aby taki sokole oko mógł coś wreszcie zabić co mu nie spierdoli vagą w cloaku,i aby mógł czuć się pro gnojąc ciężkiego abadona na t1 ficie nano gangiem i mógł biednego nooba lecącego w tym abadonie poniewierać.Jesteś tylko zabawką gorszą od dmuchanej lali w eve i jak dojdziesz do poziomu dmuchanej lali to przestaniesz poniewierać noobów mniej świadomych od siebie, którzy zostali dopiero wyjęci z pudełka i właśnie są rozkładani i przygotowani do nadmuchania.gracze musza mieć jakiś środowisko aby mogli trwać, więc wmawia im się i tworzy to środowisko, akurat w cva jest to nrds i walka za cesarzową w goonsach to będzie dążenie do zniszczenia eve - ziarno pada na podatny grunt i kiełkuje.