Wygląda bardziej jak usuwanie kolejnego szkodnika, a nie wojna domowa.
Krótko i na temat.
Nie ma co komentować, wszystko opisane w :
http://evenews24.com/2013/07/31/breaking-of-sound-mind-ejected-from-provi-block/Żadnej wojny domowej nie ma, powoływanie sie na teksty z Themittani to jak powoływanie się na Fakt
Po prostu, kolejny alians któremu przestała podobać się polityka prowadzona w Provi, dostaje kopa w zad.
@Sokole, trafiłeś kulą w płot, w tym przypadku arogancją wykazał sie CEO Soundów, liderszip CVA próbował ułagodzić sprawę. Zresztą te wydarzenia były taka kroplą przeważającą szalę, zgrzyty na poziomie dyplomatycznym już były wcześniej. Nie wiedziałem że znasz liderszip CVA osobiście, bo ja np. nie znam liderszipu twojego Verge i nie nazwe ich bucami, ot kultura mi na to nie pozwala.
Uważam że nie jest arogancją danie aliansowi 24 godziny na bezpieczne opuszczenie regionu. Z tego co mnie słuchy dotarły (być może to tylko plotka), szeregowi piloci nie zostali powiadomieni o tym przez swojego kochanego wodza, stąd ten rage, bo wielu zostało z ręką w kloace.
Droga Pusiu, skomentujesz dla nas te newsy?
W języku polskim do osoby płci męskiej zwracamy się "drogi".
Ps> Jak pamiętam nie raz przestrzegaliście przed głupotami pisanymi na Themittani ?