W dniu dzisiejszym bądź jutrzejszym będzie duży update na stronie. Popisałem masę poradników, należy także poprawić obecne i dodać trochę grafiki. Chciałbym bardzo by po jakimś czasie strona www była zasobna tak jak chociażby ta EVE Uni. Dorzucone będą także filmiki jak tylko uporam się z małymi problemami technicznymi. Fajnie będzie jak wielu z tego skorzysta
w końcu po to jest cała idea i jeśli ktoś chciałby dorzucić jakieś poradniki czy filmy z YT ślijcie mi in game czy na priva linki.
Co do ogólnej dramy rozkręcanej przez wiele osób mogę jedynie napisać,
przepraszam i że jest mi bardzo przykro z powodu zachowań kilku osobników, którzy obecnie są w Akademii Milicyjnej. To, że chłopakom czasem nerwy pękają jest po prostu przykre i ganione na każdym kroku. Jeśli będzie się powtarzać będą wyciągane konsekwencje. Na chwilę obecną nowym graczom pomagamy zarobić szybko na plexa, jak podrosną szkolić pvp a starsi nieźle się bawią i o to chodzi.
Zachęcam wszystkich kadetów AM, którzy są nowi w grze do wstąpienia innymi postaciami do innych korpów szkoleniowych takich jak UA czy Eve Uni. Eve to złożony twór, w którym można robić masę rzeczy. Polecam by prócz milicji spróbować, produkcji, r&d, mieszkania w WH, nullu, eksploracji czy kerbirce w hi jak i nawet gankowania statków pod Jitą
etc etc. Jednak, którekolwiek z tych zajęć nie jest lvl 80, end of game a napisy końcowe nie będą zwiastować z nieba przy oprawie chóru anielskiego. Ogólnie to się zrobiło trochę poważnie i ... show tits or gtfo