Eve Online > CR - Archiwum
[FRYTY] AKADEMIA MILICYJNA - dyskusja
[NAUKE] Son of Rainbow:
Prowadzenie Akademii to dość dużo pracy i nie miałem czasu dodatkowo zajmować się stroną. Mam masę materiałów i zapraszam:
www.akademiamilicyjna.pl wrzuciłem kawałek poradnika dotyczącego pvp, chociaż bardziej mówiącego o modułach. Może coś komuś się przyda. Poradnik ten różni się od wielu w sieci ze względu na liczne dygresje po prostu pilota, który tego używa i lata codziennie tego typu statkami. Poradnik ten będę rozwijał ... jednak wrzucanie takiej ściany tekstu zajęło mi trochę czasu.
Akademia wymiata, w okresie gdy Matarzy chcieli nas wymazać, nowi gracze byli w stanie utrzymać 2 z 3 systemów, które nam zostały więc naprawdę jestem pod wrażeniem. Mamy dużo nowego narybku, część nadal gra w low, inni porobili także alty do nulla. Cieszy mnie to bardzo, bo Ci ludzie mają i kasę i wiedzę z PVP, którą mogą zagiąć wielu co ogólnie raduje moje serce. Zapraszam do zapoznania się ze statystykami http://akademia.eve-kill.net/?a=corp_detail&crp_id=329734 obecny spadek killi - mamy t4 czyli nie ma celów i jest farma no i nowy narybek.
Na chwilę obecną panuje u nas farma - zatem mamy mało celów niestety do bicia, jednak jest bardzo duży zarobek co zaowocuje tym, że piloci będą mieli plexy na kilkanaście miesięcy oraz statki do rozbijania. Zapraszam.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej