Eve Online > CR - Archiwum

[FRYTY] AKADEMIA MILICYJNA - dyskusja

<< < (13/13)

[NAUKE] Son of Rainbow:
Prowadzenie Akademii to dość dużo pracy i nie miałem czasu dodatkowo zajmować się stroną. Mam masę materiałów i zapraszam:

www.akademiamilicyjna.pl wrzuciłem kawałek poradnika dotyczącego pvp, chociaż bardziej mówiącego o modułach. Może coś komuś się przyda. Poradnik ten różni się od wielu w sieci ze względu na liczne dygresje po prostu pilota, który tego używa i lata codziennie tego typu statkami. Poradnik ten będę rozwijał ... jednak wrzucanie takiej ściany tekstu zajęło mi trochę czasu.

Akademia wymiata, w okresie gdy Matarzy chcieli nas wymazać, nowi gracze byli w stanie utrzymać 2 z 3 systemów, które nam zostały więc naprawdę jestem pod wrażeniem. Mamy dużo nowego narybku, część nadal gra w low, inni porobili także alty do nulla. Cieszy mnie to bardzo, bo Ci ludzie mają i kasę i wiedzę z PVP, którą mogą zagiąć wielu co ogólnie raduje moje serce. Zapraszam do zapoznania się ze statystykami http://akademia.eve-kill.net/?a=corp_detail&crp_id=329734 obecny spadek killi - mamy t4 czyli nie ma celów i jest farma no i nowy narybek.

Na chwilę obecną panuje u nas farma - zatem mamy mało celów niestety do bicia, jednak jest bardzo duży zarobek co zaowocuje tym, że piloci będą mieli plexy na kilkanaście miesięcy oraz statki do rozbijania. Zapraszam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej