Eve Online > CR - Archiwum
[FRYTY] AKADEMIA MILICYJNA - dyskusja
Filip Bonn:
a jak rozwiązujecie wożenie itemków z LP Store jak ktoś wymieni LP na jakieś 500 000 m3 itemków? bo zwykłym iteronem nawet z rigami t2 to minimum 12 kursów w te i z powtotem, jak ktoś nie ma freightera
Occisor Pserad:
--- Cytat: mapryl w Sierpień 23, 2013, 17:04:43 ---a jak rozwiązujecie wożenie itemków z LP Store jak ktoś wymieni LP na jakieś 500 000 m3 itemków? bo zwykłym iteronem nawet z rigami t2 to minimum 12 kursów w te i z powtotem, jak ktoś nie ma freightera
--- Koniec cytatu ---
Pewnie red frogiem wysyłają....
Azbuga:
kurs frachta red frogiem z hi secowej stacji milicji to 8 lub 8,5m zależnie skąd się wysyła graty. dowożą w parę godzin zazwyczaj. dostawa statków do bazy w hi - taki sam koszt - bezpośrednio do low black frogiem 75m za jump frachta. Nie ma sensu wozić samemu zwłaszcza że red frog ubezpiecza kontrakty kurierskie.
[VIDE] Herezja:
Z ciekawości. Ile jest tych korpów transportowych? Red i black?
Azbuga:
jest jeszcze blue - to oddział zajmujący się przewozem drogich kontraktów z ubezpieczeniem ponad 5b albo nietypowymi zleceniami.
Jest więcej korporacji kurierskich ale frogi są chyba pierwszą i największą. Ja z ich usług jestem bardzo zadowolony bo oni instalują cyno alty w low jeśli mają gdzieś regularne kursy i ostatnie zamówienia docierały do mnie w 2-3 godziny od wystawienia kontraktu w jita.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej