Eve Online > CR - Archiwum

[FRYTY] AKADEMIA MILICYJNA - dyskusja

<< < (8/13) > >>

Biggy:
Filmik oglądałem już dawno temu, podobnie jak KB i wiem co się tam zdarzyło. Ale teraz nie wiem w sumie do czego mam się odnieść z tym punktem o złym prowadzeniu floty. Bo atakująca go milicja wdupiła na prawdę znaczne ilości capsli. Czy to oni źle prowadzili flotę? A może to ten koleś prowadził swoją flotę stojąc w tym tytanie na gejcie? Pewnie w jakiejś flocie tam był. A może jeszcze to chodzi o złe prowadzenie floty kontr-hotdropującej PL, bo tak mało zabili (większość jednak uciekła). Teraz to już się sam zgubiłem kto źle prowadził flotę. Może wszyscy.

A jeszcze co do stwierdzenia, że ten tytan był pilotowany przez kretyna. On nie był głupi dlatego, że tam stał. Stać go? Stać. Jedni kampią gejta w trasherach za dwa pińdziesiąt, a on sobie kampił w tytanie. Kretynem był dlatego, że robiąc to nie zapewnił sobie odpowiedniego intela (z czym radzą sobie już piloci w trasherach) oraz zaplecza, chociażby w postaci insta-kontr-hotdropa.

P.S. Dzisiaj chyba wyczerpałem swój limit pisania postów na centrali na najbliższe pół roku.

hidden Q:
Imponuje mi charyzma graczy z Akademi Milicyjnej. I ciesze się, ze powstala taka konkurencja dla UA. Zycze wam wytrwałości w tym co robicie. W tej grze mozna byc nuubem i mozna byc pro ale nie mozna sie poddawac :)

zeben74:
filmik zamiesciłem jako odgrzebana ciekawostke .Nie jestem ani pro ani anty "milicyjny " ale chodzi mi o aspekt starcia dwóch małych flot i o ile biorac pod uwage cene utraconego sprzetu milicja wygrała bezapelacyjnie ( pomijajac ilosc zestrzelonych shipów ). Kazdy w tej grze bawi sie jak chce i to jest spoko, stracili flote bo zgubiła ich rutyna :). Mnogosc drog rozwoju w tej grze jest jej głownym atutem, fajnie ze ktos wpadł na pomysł aby zrobic taka mała szkółke milicyjna.
Im wiecje drog rozwoju w tej grze tym lepiej dla nas jako graczy :)
Trzymam kciuki abyscie sie rozwijali i do zobaczenia gdzies w systemie :)

GlassCutter:

--- Cytat: zeben74 w Sierpień 06, 2013, 23:34:22 ---biorac pod uwage cene utraconego sprzetu milicja wygrała bezapelacyjnie

--- Koniec cytatu ---

Jesteś tego pewien?

Dinozauriusz II Urwiryj:
Kurczę....nawet chciałem się zapisać, ale po wczorajszej dyskusji z przedstawicielem AM, który pakował kadetowi (tygodniowy char chyba), że ma napchać w low sloty co najmniej 3 wcs'y, po czym zelżył mnie i UA - dziękuję, polatam w NPC corpie...

Przestaje się dziwić czemu milicja jest uważana za lamerską i wszyscy drą łacha z milicjantów...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej