Wczoraj późnym wieczorem w wątku rekrutacyjnym Chimery rozwinęła się mała dyskusja, na którą nie zdążyłem odpowiedzieć, jednakże zdążyłem ją przeczytać. Odpowiem na zarzuty tutaj, w wątku nomen omen służącym do dyskusji.
@SokoleOko
Łatwo jest rzucać subiektywnym osądem. "Przyziemny poziom" powiadasz? Cóż, przyziemny poziom to dla jednych mają korpy bez sova, dla innych korpy, które nie latają nonstop w t3, bo inne statki uważają za niepełnosprawne. Dla mnie takim przyziemnym poziomem charakteryzują się korpy, które całe życie spędzają w hi, low omijające szerokim łukiem co najmniej 2 systemów hi i u których słowo null powoduje napad lęku i bezsenność przez dwa dni, ale to nie powód, abym ich tak osądzał, bo nawet oni znajdują sobie "kolegów o podobnych preferencjach".
Chimera jest dla ludzi lubiących polatać po low i null lecz bez jakiejś specjalnej "spiny". Dla takich, dla których gra ma odprężać i sprawiać przyjemność.
Może jeszcze kiedyś docenisz charakter i atmosferę Chimery.
@Doom
Nie lubisz psów? No to specjalnie dla Ciebie będzie kot:
Nie moją winą pozostaje to, że w roli przyjaznych zwierząt są prezentowane psy, a koty w roli wrednych i mściwych.
P.S.
Choć jak by tak się zastanowić to chyba już wiem dlaczego wolisz koty.