Eve Online > Odyssey
Patch Notes dla dodatku Odyssey
Azradiel:
No właśnie oto się rozchodzi, że napisali to tak, jak by to był daily DT...
Ale chyba zrezygnowali... bo stoją serwery ciągle i nie ma już komunikatu...
Larving:
Standardowa akcja po patchu, że zapomnieli zmienić timer DT i się obudzili jak im wyskoczył za wcześnie.
Skeer:
Z patchnotów:
"Instant recall also happens automatically when your ship jumps or docks and when your probes in-space timer runs out."
Czy komuś to działa? Bo ja już trzecią petycję do ccp pisałem przed chwilą o zwrot setu probek.
Siro:
--- Cytat: Skeer w Czerwiec 16, 2013, 11:16:49 ---Z patchnotów:
"Instant recall also happens automatically when your ship jumps or docks and when your probes in-space timer runs out."
Czy komuś to działa? Bo ja już trzecią petycję do ccp pisałem przed chwilą o zwrot setu probek.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, że u mnie działa - zarówno przy dokowaniu, jak i przeskakiwaniu przez jump gate. Używam automatu od 1 dnia od wprowadzenia patcha praktycznie codziennie i nigdy nie straciłem w ten sposób ani 1 proba.
Theronth:
--- Cytat: Skeer w Czerwiec 16, 2013, 11:16:49 ---Z patchnotów:
--- Koniec cytatu ---
Jednemu z naszych skanerów też raz nie wróciły i od tamtego czasu ściągam ręcznie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej