Eve Online > Odyssey

Patch Notes dla dodatku Odyssey

<< < (11/13) > >>

Azradiel:
No właśnie oto się rozchodzi, że napisali to tak, jak by to był daily DT...
Ale chyba zrezygnowali... bo stoją serwery ciągle i nie ma już komunikatu...

Larving:
Standardowa akcja po patchu, że zapomnieli zmienić timer DT i się obudzili jak im wyskoczył za wcześnie.

Skeer:
Z patchnotów:

"Instant recall also happens automatically when your ship jumps or docks and when your probes in-space timer runs out."

Czy komuś to działa? Bo ja już trzecią petycję do ccp pisałem przed chwilą o zwrot setu probek.

Siro:

--- Cytat: Skeer w Czerwiec 16, 2013, 11:16:49 ---Z patchnotów:
"Instant recall also happens automatically when your ship jumps or docks and when your probes in-space timer runs out."
Czy komuś to działa? Bo ja już trzecią petycję do ccp pisałem przed chwilą o zwrot setu probek.

--- Koniec cytatu ---

Potwierdzam, że u mnie działa - zarówno przy dokowaniu, jak i przeskakiwaniu przez jump gate. Używam automatu od 1 dnia od wprowadzenia patcha praktycznie codziennie i nigdy nie straciłem w ten sposób ani 1 proba.

Theronth:

--- Cytat: Skeer w Czerwiec 16, 2013, 11:16:49 ---Z patchnotów:

--- Koniec cytatu ---
Jednemu z naszych skanerów też raz nie wróciły i od tamtego czasu ściągam ręcznie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej