Eve Online > Odyssey

Patch Notes dla dodatku Odyssey

<< < (10/13) > >>

Phobeus:
ten system scanner strasznie obciąża node'y, dzisiaj jita przy niecałym 1900 luda miała tidi 11%

Dormio:

--- Cytat: xeyo w Czerwiec 04, 2013, 19:08:02 ---Uwaga Bug:

Caldari Battlecruiser and Caldari Destroyer Skill Issues
reported by: CCP Eterne | 2013-06-04T16:29:35Z

During the downtime for the EVE Odyssey deployment during downtime on June 4, the Battlecruiser and Destroyer skills were removed from the game and replaced with racial variants. Some characters who were supposed to receive the Caldari Destroyer and Caldari Battlecruiser skills did not receive them properly, instead showing the skills injected without being trained. We will issue a fix for this during downtime on June 5. We ask that anyone affected by this issue not train or utilize any unallocated skillpoints for either of these skills during this time.

--- Koniec cytatu ---
Ja nie mam żadnych, nie tylko Caldari :)
Będzie petycja jak nic...
Obyło się jednak bez.
EVE Mon jeszcze mi pokazuje, że brak, a jednak w EVE Gate wszystkie na lvl5 wbite. Zanim ktoś z problemem zacznie pisać petycję, niech sprawdzi 2x.

Azradiel:
Nie zauważyłem tego w patch notach, ale wygląda na to, że zmienili czas down time. Jak zalogowałem się rano, w nadziei, że złapię jakiś relic site, dostałem info, że będzie downtime o 8:00 eve Time...

Pol Kent:

--- Cytat: Azradiel w Czerwiec 05, 2013, 09:43:55 ---Nie zauważyłem tego w patch notach, ale wygląda na to, że zmienili czas down time. Jak zalogowałem się rano, w nadziei, że złapię jakiś relic site, dostałem info, że będzie downtime o 8:00 eve Time...

--- Koniec cytatu ---
Standardowy czy "extra" jak to po patchach bywa ?

SokoleOko:
Na pewno coś im wyskoczyło, standardowy DT jest zawsze o 11.00 ET.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej