Eve Online > Odyssey
Odyssey- jakie skile?
Jabolex:
--- Cytat: Theronth w Maj 02, 2013, 09:27:44 ---
--- Koniec cytatu ---
Merytoryczny - jak zawsze...
Theronth:
--- Cytat: Jabolex w Maj 02, 2013, 10:12:47 ---Merytoryczny - jak zawsze...
--- Koniec cytatu ---
Get mad
Tak się gada z dyletantantami.
--- Cytat: xantu2utnax w Maj 02, 2013, 10:11:26 ---nie wyrobie się żeby zrobic wszystkie rasowe cruisy na 3... :/
Poza tym nie rozumiem dlaczego same BC na V nic mi nie da? Nie będę mógł nimi latać? Nie rozumiem tego :)
--- Koniec cytatu ---
CCP chce upewnić się, że mogłeś danym statkiem latać przed patchem, zanim dadzą Ci rasowy skill po patchu. Dlatego właśnie rasowy cruiser wymagany jest na III. Nie ma nic za darmo.
Dux:
--- Cytat: xantu2utnax w Maj 02, 2013, 10:11:26 ---nie wyrobie się żeby zrobic wszystkie rasowe cruisy na 3... :/
Poza tym nie rozumiem dlaczego same BC na V nic mi nie da? Nie będę mógł nimi latać? Nie rozumiem tego :)
--- Koniec cytatu ---
Do latania beckiem danej rasy musisz mieć skill battlecruisers i cruzy danej frakcji na co najmniej 3. Jak masz sam skill do becków, bez kruzów, do do becka nie wsiądziesz. Jak bedzie zmiana skili i w tym momencie będziesz np. miał becki na V, caldari i gallete cruzy na 3 i amar cruzy na 2, to dostaniesz skile caldari i gallente bettlecruisers na 5, ale amarr cruisers już nie dostaniesz. W takim wypadku skila do becków amarskich będziesz musiał skilować po patchu od początku do końca.
xantu2utnax:
No to dupa :/ Nie wyrobie się. Mogę zmienić jeszcze implanty z +4 na +5 ale to i tak nie wystarczy.
Zostaje mi zatem plan minimum:
--- Cytat: Azotox w Kwiecień 30, 2013, 16:38:19 ---B. Jeśli nie, to plan minimum - to spróbuj upchnąć wszystkie fregaty na 3, Destroyers na 5, olewając Cruisery i Battlecruisers.
--- Koniec cytatu ---
MGGG:
przez 10 dni nie wbijesz rasowych cruzow na 3? ???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej