Eve Online > Odyssey

Odyssey- jakie skile?

<< < (6/11) > >>

Jabolex:

--- Cytat: Theronth w Maj 01, 2013, 18:05:47 ---Hahaha, tak jakby teraz nikt nimi nie latał. Czas skillowania pozostaje praktycznie ten sam, zmieniają się tylko wymagane skille. Ba, ceny frachtów powinny nieco spaść, biorąc pod uwagę jakiego boosta dostaje mining w Odyssey.

--- Koniec cytatu ---

Hahaha, kiedyś spadną (frachty), jak goonsi je zestrzelą...
Ludzie którzy mają wyskilowane ASC, bo będą robić/robią lotnisko po zmianie będą mogli wsiąść w dowolnego swojego pierwszego frachta i przewozić swoje zabawki.
Ludzie którzy mają wyskilowane ASC i kasę bez problemu mogą latać dowolnym frachtem - bo im się statek podoba.
Z zero veldspar będzie wożony do HI? Oczywiście masz rację...   :) :D ;D ???

Theronth:

--- Cytat: Jabolex w Maj 01, 2013, 18:53:49 ---Hahaha, kiedyś spadną (frachty), jak goonsi je zestrzelą...
Ludzie którzy mają wyskilowane ASC, bo będą robić/robią lotnisko po zmianie będą mogli wsiąść w dowolnego swojego pierwszego frachta i przewozić swoje zabawki.
Ludzie którzy mają wyskilowane ASC i kasę bez problemu mogą latać dowolnym frachtem - bo im się statek podoba.
Z zero veldspar będzie wożony do HI? Oczywiście masz rację...   :) :D ;D ???

--- Koniec cytatu ---

xantu2utnax:
ok. Wskazujecie głównie na BC - więc od tego zacząłem. BC V skończę 25 maja.
Zostanie mi jeszcze 10 dni. Zobaczymy co się uda jeszcze z tego wycisnąć.
Dzięki za rady.

MGGG:
pamietaj ze samo bc na V nic ci nie da. musisz miec jeszcze rasowe cruzy zrobione na 3.
Tak wiec docisnij je przez te 10 dni.

xantu2utnax:
nie wyrobie się żeby zrobic wszystkie rasowe cruisy na 3... :/
 Poza tym nie rozumiem dlaczego same BC na V nic mi nie da? Nie będę mógł nimi latać? Nie rozumiem tego :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej