Eve Online > Odyssey
Odyssey- jakie skile?
Dux:
--- Cytat: Wihajster w Kwiecień 30, 2013, 14:08:47 ---.. mógłbyś rozwinąć swą głęboką myśl?
--- Koniec cytatu ---
Po prostu po dodatku nie "wstrzykniesz" sobie skila "jakiś faction freighter". A bez niego nie wsiądziesz do frachta. Jak wczesniej juz miałes tego skila załadowanego, to Ci go nie zabiorą, mimo ze nie będziesz posiadał nowych wymagań do niego. A jak go będziesz miał i wczesniej inne wymagane skile do latania frachtem, to nadal do frachta wsiądziesz i polecisz.
Więc nie ma mowy o jakiejkolwiek rekompensacie, skoro nie ma i straty.
Wihajster:
Czyli będę latał statkiem na który nie mam wymaganych skili- co najmniej dziwne, ale OK. Wracając do tematu- jeszcze coś wartego wspomnienia przy skilowaniu?
Jabolex:
--- Cytat: Wihajster w Kwiecień 30, 2013, 15:10:37 ---Czyli będę latał statkiem na który nie mam wymaganych skili- co najmniej dziwne, ale OK. Wracając do tematu- jeszcze coś wartego wspomnienia przy skilowaniu?
--- Koniec cytatu ---
Tu nie chodzi o to że nie masz wymaganych skili bo masz - np caldari freighter.
Ten skill upoważnia do latania caldaryjskim frachtem.
Pozostałe skile upoważniają tylko do skilowania frachta (po włożeniu do głowy) a ten etap masz już za sobą.
Czyli wymagany skill masz.
Doom:
Nic dziwnego. Normalna furtka w mechanice gry. Podczas któregoś GN spodowano mnie chyba 4 razy, za którymś zapomniałem odnowić klona zanim wskoczyłem w nowy złom i paliłem wrotki żeby dołączyć do floty, w efekcie straciłem cruise misile lv 5. Ale po wszystkim dalej mogłem latać CNR z t2 launcherami, ponieważ główny skill na te launchery był wbity. Nawet pisałem do supportu czy to przypadkiem nie exploit, odpisali mniej więcej podobnie do tego co podał Tenroth - mogłem uzywać wyrzutni, ale miałem zablokowane podnoszenie specjalizacji do momentu ponownego wbicia skila, oraz nie mogłem strzelać t2 rakietami ponieważ akurat do nich podstawowym skilem był cruis na 5
W tym wypadku dziure w skilach bedziesz miał z powodu zmian w mechanice gry czyli tym bardziej nie będą Cię banować
xantu2utnax:
Czyli jeśli dobrze rozumiem warto wbić frakcyjny freighter skill dla statku, którym latam przed update jeśli nie planuję podnosić advanced spaceship command w przyszłości?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej