Eve Online > NoobGarten
Black Ops - cel dlugoterminowy :) Noob prosi o pokierowanie
MGGG:
For fun to można zrobić nawet roam w carrierach :P Cena podobna do na nieco pimpniętego Bopsa ;)
@Sokole, cieszę sie, że nie uważasz smartbombienia na gajtach za PvP. Co drugi bs, który to robi ma polisę w postaci stabów. Widziałem, jak kilka razy taki kolo spieprzał mi 2-3 punktów założonych na niego. http://amarr.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=15781072
Zgudi:
--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 04, 2013, 11:50:43 ---Jeśli zaczynasz myśleć o wkładaniu WCS-ów do shipa na PvP to coś jest mocno nie tak.
--- Koniec cytatu ---
Chodzi mi o to, aby zając się najważniejszą dla Black Opsa funkcją czyli szybkie przerzucanie gangów na cyno pod gejtem, bramką milicyjną. Natomiast olać Black Opsa jako PVP-era i nie ryzykowac wtopy za 1b.
Chciałbym po prostu tylko wytransportować mały gank na pvp szybciej niż czekając za gejtem, jump i dowarp.
Dux:
--- Cytat: Zgudi w Kwietnia 04, 2013, 12:21:15 ---Chodzi mi o to, aby zając się najważniejszą dla Black Opsa funkcją czyli szybkie przerzucanie gangów na cyno pod gejtem, bramką milicyjną. Natomiast olać Black Opsa jako PVP-era i nie ryzykowac wtopy za 1b.
--- Koniec cytatu ---
Ale przecież BO może przerzucić flotę samemu nie skacząc.
Goomich:
--- Cytat: Zgudi w Kwietnia 04, 2013, 12:21:15 ---Chodzi mi o to, aby zając się najważniejszą dla Black Opsa funkcją czyli szybkie przerzucanie gangów na cyno pod gejtem, bramką milicyjną. Natomiast olać Black Opsa jako PVP-era i nie ryzykowac wtopy za 1b.
Chciałbym po prostu tylko wytransportować mały gank na pvp szybciej niż czekaniej za gejtem, jump i dowarp.
--- Koniec cytatu ---
W takim razie to jest lepszym pomysłem.
Zgudi:
--- Cytat: Dux w Kwietnia 04, 2013, 12:31:21 ---Ale przecież BO może przerzucić flotę samemu nie skacząc.
--- Koniec cytatu ---
I o to właśnie chodzi :). Tylko pytanie czy to całe skakanie się sprawdzi.
--- Cytat: Mona X w Kwietnia 04, 2013, 12:35:19 ---W takim razie to jest lepszym pomysłem.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy zrozumiałem o co kaman, ale czy to sarkazm, że Black Ops to tak zły pomysł, że już lepiej będzie frachtem fransportować statki na polu walki? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej