No nie wiem, jak gdzieś pod newsami o eve czyta się negatywne opinie byłych graczy to te wypowiedzi są dość szablonowe: ciągle te same anomalki/misje, eve jest nudna itd. Zgadnij gdzie musieli trafić na swojej drodze w eve i kto ich 'zmarnował'.
WoW serjo? serjo? ty masz jakiś problem ze sobą człowieku, może po prostu napisz już że nas nienawidzisz to ci ulży.
Nie jesteś w corpie i nie masz porównania, a w każdym jednym poście piszesz że jesteśmy błoto. musi cie strasznie boleć dupa.
"ciągle te same anomalki/misje, eve jest nudna itd. Zgadnij gdzie musieli trafić na swojej drodze w eve i kto ich 'zmarnował'."
co że niby my ich marnujemy? ale ty musisz się czuć lepszy od nas bez kitu. Pewnie codziennie się brandzlujesz do lustra myśląc tym. (oh oh, fap fap fap jaki jestem zajebisty)
nie podoba ci się null sec, dobrze Graj PVR, zawsze sobie wygrywaj, zabijaj tylko raciarki, nie walcz jeżeli nie masz przewagi 100% nad przeciwnikiem i jest jakieś ryzyko, i myśl o tym jaki jesteś zajebisty i jakie masz poprawne fity.
jak cie to jara spoko, tylko o co się do nas przyssałeś? Szukasz potwierdzenia swojej zajebistości próbując nas ośmieszyć w każdym poście? to tylko potwierdza że tak na prawdę jesteś nic nie wart, jak byś był prawdziwy "pro" to nie zwracał byś uwagi na misiów i skupił byś się na rozgrywce, a ty zachowujesz się jak z gimbazy.
jak masz z tym mentalny problem to idź uczyć ludzi w akademii, rób filmy instruktażowe itd. a nie się brandzlujesz w topiku dyskusyjnym innego corpa.
Patrz VOODOO, BSI i inne pro ekipy grali tylko pro pvp, ludzie się nudzili i też przestali grać, bo musi być równowaga którą my staramy się osiągnąć.
Ale ty tego nie zrozumiesz bo jesteś zbyt ograniczony.
Jest mi po prostu przykro że rozlewasz taki szlam na forum, bo nie widzę żadnego powodu żebyś to robił, zresztą pisz co chcesz, mam to już w dupie.
Nie jesteś już wart marnowania mojego czasu.
oby ci się dobrze w życiu wiodło o7
Ps. z pewnością odpiszesz na tego posta jakimś błotem jak to zwykle ty, i udowodnisz jaki jesteś zajebisty, ale ja już nic nie odpisze, zostawiam cię i baw się sam ze sobą.