0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I tak go nie potrzebowalismy http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=18015761
KURWA MOJE TRACKING KOMPY
Pierwszy kill w Fconie
Loss kill jeden chuj Btw... ladnie to tak hejtowac Polaków na evekillu? Ogarnij bajere ;*"Theronth:• 7 minutes ago −<br>Dumb Pollacks re-joined them yesterday after fail try to be independent. Talk about coming home with style."Kazdy wie najlepiej nawet gdy go tam nie bylo
W low secu nie można odpalić ddka misiek Anyway.FAIL I TAK HAHAHAHA
[wywalone]
Trafiony zatopiony!
This is internet... What gets here stays here...Nie ja umiescilem to w internecie i nie dziw sie ze ktos wrzuca i ja mam sie z tym piescic? ROTFL Get a life dude...Poza tym masz sporo ludzi z eve dodanych na fb wiec zadna nowosc
Co innego dodanie kogoś do znajomych na FB, a co innego jebnąć czyjeś dane osobowe na forum gdzie każdy może sobie wejść. Inb4 ban
Nie dbam o bana... A sytuacja z konsekwencjami co myslales jak kiedys ludziom okradles konta w eve? Ja tu juz nie wchodze bo widze ze przeksztalca sie w jalowa dyskusje o/
I tyle w temacie, dla mnie złamałeś regulamin tego forum. Wracając do tematu Erebusa, zastanawia mnie bardziej, czyj to genialny pomysł był, żeby otwierać mu cyno charem nazywającym się CYNO CBC2
So basically, Yalexa saw an obvious cyno sniffing around for a spot, got ready to tackle whatever would come thru, Lubomir took a hictor just in case, and, well, that was the best idea ever. We entertained the idea of doing it just with SILENT. and Fool Mental Junket in subcaps, but we batphoned Shadow Cartel when more Fidelas Constans started to trickle in local, and indeed an Archon came that permitted the Erebus to refit from cap recharge to full tank.We failed to point the Archon, the only fail of the evening.
Nutcracker Caius Sivaris • 41 minutes ago −Let me guess - those cynos were named "CYNO CBC" or something like that?1 •Reply•Share ›Caius Sivaris Nutcracker • 37 minutes agoIndeed. CYNO CBC2 in the current case.
stawianie cyna poszło źle?