Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Rohun:
--- Cytat: WhiteCat w Marca 17, 2013, 04:24:44 ---przynajmniej najpierw sprawdzam, potem wytykam komuś błędy ;)
--- Koniec cytatu ---
Generalizujesz (bądź błędnie odczytujesz intencje autora), więc Ci odpisuje, że moim zdaniem nie chodzi o nasz charakter, jego cechy czy nasza mentalność ale o indywidualne typki.
Czy musze aż tak łopatologiczne pisać?
Moje określenie z małej litery nie jest bezpośrednim odnieśieniem do konkretnego słowa.
Odrobina zrozumienia nie szkodzi... no chyba, że staramy się być tacy ach i och i ech a przy tym mądrzy, błyskotliwi i elokwentni.
Rohun:
--- Cytat: Skeer w Marca 17, 2013, 04:25:50 ---Akurat w trakcie odchodzenia LFN (czy raczej ucieczki bociarza Ozzego z korpem, który ukradł), C0ven był bez winy. Można im dużo zarzucić, ale nie ma sensu wciskać kitu i kłamstwa.
--- Koniec cytatu ---
Na czyje zlecenie Ozzy zaczął testować trzy programy do bocenia?
Byłem przy tym na TSie wraz z kilkoma dyrkami :)
To nie jest podchwytliwe pytanie więc skoro posiadasz tą wiedze to sie podziel ze wszystkimi :)
WhiteCat:
--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 04:32:49 ---Generalizujesz (bądź błędnie odczytujesz intencje autora), więc Ci odpisuje, że moim zdaniem nie chodzi o nasz charakter, jego cechy czy nasza mentalność ale o indywidualne typki.
Czy musze aż tak łopatologiczne pisać?
Moje określenie z małej litery nie jest bezpośrednim odnieśieniem do konkretnego słowa.
Odrobina zrozumienia nie szkodzi... no chyba, że staramy się być tacy ach i och i ech a przy tym mądrzy, błyskotliwi i elokwentni.
--- Koniec cytatu ---
Do wszystkiego można przypisać ideologię ;)
Rohun:
--- Cytat: WhiteCat w Marca 17, 2013, 04:36:27 ---Do wszystkiego można przypisać ideologię ;)
--- Koniec cytatu ---
To nie ideologia tylko konsekwencja wydarzeń, których byłem świadkiem. :)
WhiteCat:
--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 04:38:37 ---To nie ideologia tylko konsekwencja wydarzeń, których byłem świadkiem. :)
--- Koniec cytatu ---
Każdy ma swoją prawdę która jest "bardziej mojsza niż twojsza" ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej