Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (14/138) > >>

Rohun:

--- Cytat: Jan Morgenstern w Marca 17, 2013, 04:18:31 ---Dredy nie byly LFNu. Byly tak prywatne jak kibelek w Kiepskich. Wiecej konkretow mniej populistycznej niesprawdzonej fantastyki.

--- Koniec cytatu ---

Widze, że wiesz lepiej na co ludzie wydają prywatne ISKi.
Niesamowity jest ten c0ven.

No to co nam jeszcze powiesz? Bo skoro znasz tą historię z pierwszej ręki to równiez wiesz kto u was boci. Podzielisz się na forum publicznym?

W przeciwnym wypadku jasne jest, że strzelasz z pupy.

Skeer:

--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 04:11:29 ---Ja bym powiedział "what goes around, comes around".
Xeowar zwinął prywatne dredy LFNu swego czasu i ściemniał, że LFN chcaił je zabrać ze sobą a niby należały do aliansu.
Strasznie mi szkoda tych świetnych i wzorcowych "polaków"

--- Koniec cytatu ---

Kłamstwo

EDIT

Żeby wyjaśnić. W C0venie dready były aliansowe i każdy z korpów dostawał na zasadzie wypożyczenia tyle dreadów ilu miał pilotów. W trakcie gdy już wiedziałem co się święci w LFN i że Ozzy planuje chyłkiem assety wycofać z Eso, wycofałem z korpoych hangarów wszystkie dready i je przekazałem do COHO jako prawowitemu właścicielowi. Xeo w ogóle nie miał z tym nic wspólnego - chcesz wymyślać bajeczki to przynajmniej za czarnego charaktera dobieraj właściwą osobę :P

WhiteCat:

--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 04:20:52 ---Potrafisz obsługiwać google.
Gratulacje.

--- Koniec cytatu ---
przynajmniej najpierw sprawdzam, potem wytykam komuś błędy ;)

Kurde rozumiem, że nasze wypracowane (=/= wybocone, trudno zrozumieć co?) korpowe kapsle też musimy oddać Xeo?  :(

Skeer:

--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 03:46:06 ---Dokładnie to samo paplanko było grane jak LFN odchodziło. c0ven piekny i wzorowy a inni beeeee.
Masz tu całuski na dobranoc  :-* :-* :-*, żebyś sie nie zdenerwował za bardzo.

Ale mi humor poprawiliście dzisaj hahaha!

Osobo, która zwinęła te tytki i przekazała NC
Jesteś wielki!

--- Koniec cytatu ---

Akurat w trakcie odchodzenia LFN (czy raczej ucieczki bociarza Ozzego z korpem, który ukradł), C0ven był bez winy. Można im dużo zarzucić, ale nie ma sensu wciskać kitu i kłamstwa.

Jan Morgenstern:
Nie jestem  w C0venie. Historie z dredami znam z pierwszej reki bo bylem wtedy w LFN. I wiem wiecej niz chcialbym wiedziec. Bo nie musialbym nielubic osob, ktore wczesniej byly moimi kumplami. I nie musialbym odchodzic z korpa, ktory byl dla mnie najwazniejszym korpem w jakim bylem odkad gram w EVE.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej