Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Rohun:
--- Cytat: Jan Morgenstern w Marca 20, 2013, 19:58:16 ---Zawsze warto kibicowac swoim, ktorzy cos osiagneli. Normalnych ludzie nie boli, kiedy ktos ma cos, czegos sie dorobil, cos osiagnal. C0ven mozna lubic lub nie ale jako alians ma osiagniecia. Ma bogata historie. Takich polskich "marek" w EVE nie ma wiele, ale kibicuje kazdej z nich. Nie trzeba byc ich milosnikiem, bo nie musimy ich kochac, ale jesli do czegos doszli to pelen szacunek.
Nieudacznicy beda szczekac, rzucac obelgi, straszyc "czarnymi teczkami" i miec skurcz annusa. W dodatku wtedy wychodza inne ich przywary czyli brak cywilnej odwagi aby, tak jak w przypadku tego watku, pisac pod nickiem maina. Dla mnie nie ma juz wiekszego frajerstwa w EVE niz ukrywanie swojej wirtualnej tozsamosci z powodu strachu. Tak sie nabijasz "pizdeczko", ze jest C0venowa drama z powodu pixeli? A sam sie boisz, ze ci ktos w te twoje wirtualne pixele pacnie z antymaterii, ze sie musisz na alcie ukrywac? Przezabawne :D
--- Koniec cytatu ---
Racja z tą "virtualną tożsamością". Jest tak istotna i prawdziwa, że ukrywanie jej to poprostu dno i hańba.
Nie będę kibicował krętaczy. Niby z jakiego powodu? Kiedyś ich wspierałem i nie wyszło mi to na dobre.
Wystarczy, że takie młotki jak ty bronią ich jak krzyż pod Pałacem Prezydenckim.
Tak więc piękna spinka Jasiu ale wsadz ją sobie we włoski :)
Dux:
--- Cytat: Beherit Risalo w Marca 20, 2013, 18:41:37 ---Od dnia w którym dowiedziałem się o istnieniu c0venu zastanawiałem się o co chodzi z tą niechęcią do Was. Teraz już to rozumiem, dzięki bogu że nie trafiłem w Wasze szeregi.
Po sądach chcą się ciągać hahaha dobre naprawdę dobre. Temat przypomina żale gimnazjalisty, a podobno w EVE grają dojrzali ludzie.
Polaczki, polaczki wszędzie :]
--- Koniec cytatu ---
I jeszcze napisz, że ta powyższa Twoja wypowiedź była na miarę dojrzałego i rozgarniętego człowieka :o
EmiLLos:
Xeo postaw na Pyrkonie tablice
--- Cytuj ---Poszukujemy 4 tytanow !
--- Koniec cytatu ---
:D:D
A na serio ciekawi mnie czy jakis reporter tam do ciebie nie wpadnie :P bo sprawa swieza ^^
Alice9:
--- Cytat: papugoz w Marca 20, 2013, 19:29:32 ---Oj smutek panowie smutek ja się to czyta mnie ogarnia.
Jako polak zawsze kibicowałem C0venowi mimo że nie miałem z nim nigdy nic wspólnego. Ot tak po prostu nasi mają i coś osiągnęli - fajnie :).
Jak czytam wypowiedzi ludzi którzy specjalnie zeszli się pokopać kogoś kto się wywalił, to mam przed oczyma smutny powód dla którego w Polsce jest jak jest.
--- Koniec cytatu ---
w polsce jest jak jest bo sie komuchów i zbrodniarzy nie powywieszało w 90 tylko się postawiło grubą kreskę.
zarząd covenu też jest nie do ruszenia ani zreformowania. członkowie covenu zawsze będą drakami latać - no te lokówi to szczyt ale to tylko dlatego że mają alty w milicji na czym łapska nie mogą położyć dyrektorzy. Jeśli kto lata w covenie dla pvp znaczy że jest skrajnym przykładem bezmyślnego desperata - lepiej jest grę skończyć pograć w czołki albo jakieś inne łodzie online. będąc w sojuszu 0 powinniście mieć pasywne źródła dochodu tak jak większość normalnych ludzi o to walczycie i taka jest idea - inaczej to wszystko jest po h i lepiej żyć na low, bo bez tego nigdy nie przekroczycie poziomu który pozwoli na wdupianie capsów i superów - czyt. będziecie jebanymi noobami ;)
Soulscream:
--- Cytat: Alice9 w Marca 20, 2013, 21:13:59 ---w polsce jest jak jest bo sie komuchów i zbrodniarzy nie powywieszało w 90 tylko się postawiło grubą kreskę.
zarząd covenu też jest nie do ruszenia ani zreformowania. członkowie covenu zawsze będą drakami latać - no te lokówi to szczyt ale to tylko dlatego że mają alty w milicji na czym łapska nie mogą położyć dyrektorzy. Jeśli kto lata w covenie dla pvp znaczy że jest skrajnym przykładem bezmyślnego desperata - lepiej jest grę skończyć pograć w czołki albo jakieś inne łodzie online. będąc w sojuszu 0 powinniście mieć pasywne źródła dochodu tak jak większość normalnych ludzi o to walczycie i taka jest idea - inaczej to wszystko jest po h i lepiej żyć na low, bo bez tego nigdy nie przekroczycie poziomu który pozwoli na wdupianie capsów i superów - czyt. będziecie jebanymi noobami ;)
--- Koniec cytatu ---
Aj tam pierdolisz Waćpan :). Jest masa sojuszy 0.0, ktora nie ma pasywnego dochodu i wdupia to na co ich stac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej