Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (76/138) > >>

VonBeerpuszken:
Najnowszy news:
Właśnie się dowiedziałem że zostałem podstępnie wciągniety w te kradzież... otóz jeden z dyrektorów mojej korporacji zorganizował wywózkę niby swojego stuffu ze Stain... dziwnym zbiegiem okoliczności w czasie zaginięcia Tytanów... Teraz już wiem że to pocięte na części tytany Covenowe...
Jak mam teraz  z tym żyć ?  :(

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 20, 2013, 09:36:19 ---A pamietasz, jak kiedys chciales tutaj zostac adminem, i jak ci sie nie udalo, to zaczales wszem i wobec opowiadac, ze to dlatego ze jestes Goonsem  ;D

--- Koniec cytatu ---

Pamietam, dalej mam PMki, ale poraz kolejny znow wiesz lepiej jak bylo :).

Qlko1:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 20, 2013, 09:36:19 ---Scenariusz zawsze jest ten sam - samotna, wybitna jednostka podejmuje walke z ukladem w imie zbiorowego Dobra i Prawdy, a nastepnie jest szykanowana i lzyta przez tlum zdziczalych forumowiczow... Przy cichym wspoludziale administacji...

--- Koniec cytatu ---

Prawda, ze mną też tak było... Wina Tuska!

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marca 20, 2013, 09:47:54 ---Najnowszy news:
Właśnie się dowiedziałem że zostałem podstępnie wciągniety w te kradzież... otóz jeden z dyrektorów mojej korporacji zorganizował wywózkę niby swojego stuffu ze Stain... dziwnym zbiegiem okoliczności w czasie zaginięcia Tytanów... Teraz już wiem że to pocięte na części tytany Covenowe...
Jak mam teraz  z tym żyć ?  :(

--- Koniec cytatu ---

And not a single fuck was given that day.

Alice9:
http://www.grapheine.com/bombaytv/pub-pl-98f8f1d746f73236ad9f046268680eab.html

VonBeerpuszken:

--- Cytat: qlko1 w Marca 20, 2013, 11:57:36 ---And not a single fuck was given that day.

--- Koniec cytatu ---
Hakuna matata.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej