Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
CATfrcomCheshire:
Widze, ze sa jeszcze osoby, ktore rozmawiaja z Soulscreamem na tematy Stainwagonu i polityki EVE na powaznie :)
GL
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 20, 2013, 07:27:12 ---Widze, ze sa jeszcze osoby, ktore rozmawiaja z Soulscreamem na tematy Stainwagonu i polityki EVE na powaznie :)
GL
--- Koniec cytatu ---
Jeśli mówisz o mnie, śpiesze powiadomić że ja nigdy nie jestem poważny ;)
Mam po prostu nadzieje że pewna osoba mająca problem z poczuciem humoru, wyskoczy błyskotliwie że CVA ma jeszcze mniej :D
Soulscream:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marca 20, 2013, 07:25:16 ---No wiesz...tylko że ten jeden sojusz był w stanie wystawić 3x tyle capitali i supercapitali niż ta cała koalicja razem wzięta ;)
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie, ale ja sie czepiam jakoby to wszyscy sie trzesli przed cOvenem a nie przed stainwagonem. Generalnie mala roznica.
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 20, 2013, 07:27:12 ---Widze, ze sa jeszcze osoby, ktore rozmawiaja z Soulscreamem na tematy Stainwagonu i polityki EVE na powaznie :)
GL
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, bo z Toba nie da sie juz na zaden temat porozmawiac powaznie bo Ci w dupie poprzepracalo :). Idz zglos kolejne 3 tytany na policje z gry komputerowej :D :D :D :D.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Soulscream w Marca 20, 2013, 09:02:06 ---Widzisz, bo z Toba nie da sie juz na zaden temat porozmawiac powaznie bo Ci w dupie poprzepracalo :).
--- Koniec cytatu ---
A pamietasz, jak kiedys chciales tutaj zostac adminem, i jak ci sie nie udalo, to zaczales wszem i wobec opowiadac, ze to dlatego ze jestes Goonsem ;D
Pewnie do glowy ci nawet nie przyszlo, ze moze to miec wspolnego z Twoim poziomem wypowiedzi, Ruhan tez jest zaszczuty przez jakis spisek centralowy... Scenariusz zawsze jest ten sam - samotna, wybitna jednostka podejmuje walke z ukladem w imie zbiorowego Dobra i Prawdy, a nastepnie jest szykanowana i lzyta przez tlum zdziczalych forumowiczow... Przy cichym wspoludziale administacji...
Centurion:
No to już wiem co się stało z tytexami.
To wielokrotnie odwlekana zapłata za współudział administracji centrali w przekrętach cata :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej