Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (68/138) > >>

Rohun:

--- Cytat: Doom w Marca 19, 2013, 15:22:23 ---Na jednym forum na którym bywam mają motto "Nudnych idiotów banujemy od razu. Ciekawych, kiedy nam się znudzą." Możesz mi wyjaśnić dlaczego mi się on przypomina za każdym razem jak czytam jakiś Twój post?

--- Koniec cytatu ---

Wiem doskonale.
To co pisze ma więcej prawdy i logiki niż Ci się podoba.
Moje posty nie odbiegaja od kilku pozostałych w tym temacie ale jakoś inne są SUPER. Koledzy, koleżki, układy i układziki :D

Konflikt moralny.
 :D

Zgudi:
Rohun mam wrażenie że twoje posty to w większości pyskówki i przechwałki z piaskownicy. Spasuj, bo jak ktoś obcy tu zaglada to centrala musi się wstydzić za te teksty.

Rohun:

--- Cytat: Zgudi w Marca 19, 2013, 15:30:21 ---Rohun mam wrażenie że twoje posty to w większości pyskówki i przechwałki z piaskownicy. Spasuj, bo jak ktoś opcy tu zaglada to centrala musi się wstydzić za te teksty.

--- Koniec cytatu ---

Ok. Fair.
Czym Twój różni się od moich w tym momencie?

Zgudi:
Tak my też trolujemy, ale są pewne granice rozsądku :)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Rohun w Marca 19, 2013, 15:31:02 ---Ok. Fair.
Czym Twój różni się od moich w tym momencie?

--- Koniec cytatu ---

No wlasnie na tym polega glupota - wydaje ci sie, ze niczym sie nie roznia Twoje i np alice9 posty od innych postow, ale jednak reszta forumowiczow wyraznie zauwaza roznice. I teraz pytanie, czy to Ty masz racje, a inni sie myla, czy moze po prostu to jest jakis spisek...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej