Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (67/138) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Rohun w Marca 19, 2013, 14:41:31 ---Amber Gold to przy c0venie mały pikuś!!

--- Koniec cytatu ---

Wlasnie naruszyles nasze dobra osobiste porownujac nas na forum publicznym do Amber Gold. Z punktu widzenia prawnego jest to znieslawienie, poniewaz w sprawie Amber Gold zasadzono prawomocne wyroki, i jestesmy w stanie swoje potencjalne straty wynikajace z Twoich dzialan obliczyc na podstawie stosunku nowych graczy, ktorzy sluchajac takich bredni do nas nie dolacza i nie beda latac na przymusowe codzienne CTA w obronie terenu i wisiec na tytanie(ups!), do ilosci botow, ktore moglibysmy uruchomic dzieki temu w Esoterii. Mnozac ilosc miesiecy razy aktualny kurs plexa na Allegro (powiedzmy ok. 30zl) x ilosc botow pracujacych jednoczesnie daje nam realna sume pieniedzy, ktora po przeliczeniu na Drahmy i Ruble bedziemy sie od Ciebie domagac w ramach zadoscuczynienia. Nasi aliansowi ksiegowi juz nad tym pracuja.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Dux w Marca 19, 2013, 14:49:39 ---Zauważ, że ciągle mówi się o nieuchronnym końcu świata. Zgodnie z apokalipsą Św. Jana na koniec świata przybędą jeźdźcy apokalipsy. A ilu ich ma być? A ile tytków zwinięto? A przecież muszą na czymś przylecieć, a w dzisiejszych czasach to koniem furory nie zrobią. Byle chłop ma w stajni co najmniej jedną kobyłę. Musi być coś na nowe czasy! 8)

--- Koniec cytatu ---
W takim razie ja dziękuję, proszę zatrzymać świat, ja wysiadam  :-X

P.S.: obawiam się że więcej niż kobył,  znajdziesz c360 i c330  ;)

Rohun:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 19, 2013, 14:54:16 ---Wlasnie naruszyles nasze dobra osobiste porownujac nas na forum publicznym do Amber Gold. Z punktu widzenia prawnego jest to znieslawienie, poniewaz w sprawie Amber Gold zasadzono prawomocne wyroki, i jestesmy w stanie swoje potencjalne straty wynikajace z Twoich dzialan obliczyc na podstawie stosunku nowych graczy, ktorzy sluchajac takich bredni do nas nie dolacza i nie beda latac na przymusowe codzienne CTA w obronie terenu i wisiec na tytanie(ups!), do ilosci botow, ktore moglibysmy uruchomic dzieki temu w Esoterii. Mnozac ilosc miesiecy razy aktualny kurs plexa na Allegro (powiedzmy ok. 30zl) x ilosc botow pracujacych jednoczesnie daje nam realna sume pieniedzy, ktora po przeliczeniu na Drahmy i Ruble bedziemy sie od Ciebie domagac w ramach zadoscuczynienia. Nasi aliansowi ksiegowi juz nad tym pracuja.

--- Koniec cytatu ---

Ty naprawdę się starasz. 

;D ;D ;D

Rohun:
Czekam na program "Sprawa dla reportera" oraz UWAGA

Oczywiście msza w Radiu Maryja za zdrowie tytków też musi być.

Doom:
Na jednym forum na którym bywam mają motto "Nudnych idiotów banujemy od razu. Ciekawych, kiedy nam się znudzą." Możesz mi wyjaśnić dlaczego mi się on przypomina za każdym razem jak czytam jakiś Twój post?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej