Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (54/138) > >>

WhiteCat:

--- Cytat: Mona X w Marca 18, 2013, 18:25:44 ---Już wiecie, gdzie był przypisany ten IP w czasie włamu? Cafe? Znudzony dyrek? Osoba trzecia?

--- Koniec cytatu ---
Trzech znudzonych dyrków w kafejce.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 18, 2013, 18:21:16 ---Zalozylem, bo wiedzialem ze i tak ktos zalozy. Nie chcesz mi chyba powiedziec, ze gdybym nie zalozyl topicu na Centrali, to dyskusji by nie bylo^^ Po prostu widze, ze zdominowaliscie temat ze Zgudim dyskusja na takim poziomie abstrakcji i oderwania od rzeczywistosci, ze powoli przestaje byc wiadomo o co chodzi  ;) Byl weekend, ani w CCP ani w "Polish MMO police department" lulz lulz nie dalo sie nic zalatwic do poniedzialku, a zaraz wszystkie Twoje watpliwosci sie wyjasnia. Zrob cos pozytecznego i zrob jakis smieszny obrazek w paincie, jak wszyscy, a nie sil sie na domniemywania, bo ci to nie wychodzi

--- Koniec cytatu ---
A coś ty się tego Zgudiego uczepił, chłopina napisał może ze dwa posty wszystkiego  :-X
Widać jak dokładnie śledzisz własny temat.
No i tak cie moje domniemywania oburzają... czyżby było w nich ziarno prawdy i w oczy kolało?
A co do painta, grafik ze mnie żaden, wole se pografomanić w to miejsce  ;D

Skeer:
Jako ciekawostkę podam fakt, że jestem przykładem osoby, której pobanowano wszystkie konta za acc sharing i która po 2 dniach wymusiła na CCP odbanowanie. Mimo że obie strony wiedziały, że jestem winny (cynonet korpowy, aliansowy, tytany, jf na charze korpowym).

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Skeer w Marca 18, 2013, 18:31:59 ---Jako ciekawostkę podam fakt, że jestem przykładem osoby, której pobanowano wszystkie konta za acc sharing i która po 2 dniach wymusiła na CCP odbanowanie. Mimo że obie strony wiedziały, że jestem winny (cynonet korpowy, aliansowy, tytany, jf na charze korpowym).

--- Koniec cytatu ---
Bo to jest jak z botami, zabronione ale....
kasa

CATfrcomCheshire:
*MAMY INFORMACJE Z OSTATNIEJ CHWILI, ZE OJCIEC DYREKTOR Z RODZINA PRZESYLAJA WYRAZY GLEBOKIEGO WSPOLCZUCIA*

Wpisujcie po kolei miasta, ktore wspominaja tytany:

*TORUN*

http://www.youtube.com/watch?v=A8gO0Z818j4

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej