Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (53/138) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Alice9 w Marca 18, 2013, 17:27:13 ---by trol Maxi - i tak nie znacie porządki ludzie do tego chlewu nie zaglądają  ;D

--- Koniec cytatu ---

Ten topic po raz kolejny unaacznia mi, jak egalitarna gra jest EVE, tu kazdy znajdzie dla siebie miejsce^^teraz poprosze jeszcze o komentarz Blodersa i chlopakow z Polisha

VonBeerpuszken:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 18, 2013, 17:00:38 ---Puszek, nie podniecaj sie tak, niedlugo wszystko bedzie wiadomo. Rozumiem, ze obaj ze Zgudim (i cala reszta przebudzonych nagle z mrokow niebytu onetime-trolli) jestescie podekscytowani tematem, ale obracacie sie caly czas w strefie domyslow i okropnej grafomanii, i wasza dyskusja miedzy soba naprawde nic nie wnosi do tematu.

--- Koniec cytatu ---
Kotku, a kto tu sie podnieca? Gdybamy se z braku laku i jakiejkolwiek informacji. Nie chciałeś dyskusji było nie wyskakiwać z tym tematem na centrali, nie byłoby gdybania i grafomanii. Zaczynając temat spodziewałeś się czego? Świeczek z wyrazami współczucia? Świętego oburzenia całego community i postów typy - jesteśmy z wami w dniu tak strasznej tragedii?
Wrzucasz granat w szambo i sie dziwisz że gówno lata po całej okolicy  :P
A jeśłi chcesz uciąć jakiekolwiek spekulacje, wrzuć jakieś konkrety, bo jak na razie to mam wrażenie że pracujecie nad wyplątaniem się z falstartu o włamie i tym podobnym, bo jakoś wierzyć mi sie nie chce że tyle czasu minęło i dalej nikt nic nie wie  ;)
@Zgudi
Ok, teraz kapito o co biegało...ale powiem szczerze że to i tak by było zdeczka bez sensu... komuna nigdy sie nie sprawdziła (ta prawdziwa komuna, nie PRLowska  ;) ) Gdy jest coś współnego, a więc defacto niczyje, zawsze dojdzie do tego że ktoś sie pokłoci a inny ktoś ze złośłiwośći coś popsuje albo zapitoli...taka niestety natura człowieka.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marca 18, 2013, 18:10:36 ---Kotku, a kto tu sie podnieca? Gdybamy se z braku laku i jakiejkolwiek informacji. Nie chciałeś dyskusji było nie wyskakiwać z tym tematem na centrali, nie byłoby gdybania i grafomanii. Zaczynając temat spodziewałeś się czego? Świeczek z wyrazami współczucia? Świętego oburzenia całego community i postów typy - jesteśmy z wami w dniu tak strasznej tragedii?
Wrzucasz granat w szambo i sie dziwisz że gówno lata po całej okolicy  :P
A jeśłi chcesz uciąć jakiekolwiek spekulacje, wrzuć jakieś konkrety, bo jak na razie to mam wrażenie że pracujecie nad wyplątaniem się z falstartu o włamie i tym podobnym, bo jakoś wierzyć mi sie nie chce że tyle czasu minęło i dalej nikt nic nie wie  ;)

--- Koniec cytatu ---

Zalozylem, bo wiedzialem ze i tak ktos zalozy. Nie chcesz mi chyba powiedziec, ze gdybym nie zalozyl topicu na Centrali, to dyskusji by nie bylo^^ Po prostu widze, ze zdominowaliscie temat ze Zgudim dyskusja na takim poziomie abstrakcji i oderwania od rzeczywistosci, ze powoli przestaje byc wiadomo o co chodzi  ;) Byl weekend, ani w CCP ani w "Polish MMO police department" lulz lulz nie dalo sie nic zalatwic do poniedzialku, a zaraz wszystkie Twoje watpliwosci sie wyjasnia. Zrob cos pozytecznego jakis smieszny obrazek w paincie, jak wszyscy, a nie sil sie na domniemywania, bo ci to nie wychodzi

Goomich:
Już wiecie, gdzie był przypisany ten IP w czasie włamu? Cafe? Znudzony dyrek? Osoba trzecia?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Mona X w Marca 18, 2013, 18:25:44 ---Już wiecie, gdzie był przypisany ten IP w czasie włamu? Cafe? Znudzony dyrek? Osoba trzecia?

--- Koniec cytatu ---

Jeszcze nie wiemy. Mamy IP stacji bazowej na jakims osiedlu w Wawie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej